Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

You great PUF

Koko Suomen puolesta en uskalla sanoa, mutta ainakaan Turussa ei ole ennen nähty mitään PUFin kaltaista. Lauantaina juhlittiin ...Koko Suomen puolesta en uskalla sanoa, mutta ainakaan Turussa ei ole ennen nähty mitään PUFin kaltaista.

Lauantaina juhlittiin kutsuvierastilaisuudessa Turkuun avattua PUF designtoria. Turun Forum-kortteliin avattu PUF on mielettömän hieno: en uskalla ihan koko Suomen puolesta puhua, mutta ainakaan Turku ei ole ennen mitään näin siistiä päässyt näkemään.

Ihan jo tila, ja se, että tilaa on, tekee PUFista niin mainion. Yleensä omassa mielessäni suomalaisiin suunnittelijoihin ja tuntemattomampiin merkkeihin liittyy pienet ja ahtaat liiketilat. Ymmärrän kyllä miksi näin on, mutta se ei poista epämukavuuden tunnetta. Se klassinen
posliini norsukaupassanorsu posliinikaupassa-olo. PUFin liikkeessä tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: myymälä on kaunis, viihtyisä ja tilaa riittää.Kivaa PUFissa on myös esilläolevien merkkien ja suunnittelijoiden säännöllinen vaihtuminen. Voi hyvällä syyllä piipahdella useamminkin, kun aina on uutta nähtävää. Ja uutta siinäkin mielessä, että tarkemminkin Suomidesignin maailmaa seuraavalle tulee vastaan uusia merkkejä. Löytyy vaatteita, löytyy asusteita, löytyy valaisimia, löytyy taidetta, löytyy kaikenlaista.
Lauantaiset kutsuvierasbileetkin olivat mitä mainioimmat. Alunperin piti piipahtaa vain kiireesti paikalla, mutta suunnitelmat muuttuivat ja saatoinkin jäädä vähän pidemmäksikin aikaa
baaritiskille notkumaan designtuotteita ihastelemaan. Tänään suuntaan kolmen vuoden tauon jälkeen sitseille. Facebookin muistot-sovellus juuri muisteli edellisiä, ensimmäisiä sitsejäni. Niiden jälkeen olin kirjoittanut Facebookiin kiperän aivopähkinän:
Join sitseillä miehen pöydän alle. Arvatkaa kenet?
Ans kattoo ny miten tänä vuonna käy. Mutta käy miten käy, käykää te tutustumassa PUFiin!You Might Also Like

0 kommenttia