Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voidaan juoda, jos lauletaan kuvottavia juomalauluja

Fuck this shit, totesin ja lähdin vessaan ottamaan selfieitä. Sitsit menivät never again-osastoon. Lähdin kassi kilisten ja iloisella mie...

Fuck this shit, totesin ja lähdin vessaan ottamaan selfieitä. Sitsit menivät never again-osastoon.

Lähdin kassi kilisten ja iloisella mielellä torstaina sitseille. Vaan ei, kertakaikkiaan ei. Huomasin hyvin nopeasti, että sitsit eivät vieläkään, eivätkä näin ollen koskaan, ole ihan mun juttu.


Viimeksi (kolme vuotta sitten) sitsatessani viihdyin kyllä näennäisesti. Silloin huitaisin ensimmäisen vartin aikana päälle aika hurjan humalan. Sitten en kehdannutkaan vuosiin mennä, koska hävetti omasta puolestani. Nyt vältin vaaranpaikat ja osasin säännöstellä juomistani. Ja sen vuoksi taas hävetti tasapuolisesti kaikkien muiden puolesta, minkä seurauksena taisin kyllä saada sitsikulttuurista nyt ihan lopullisesti tarpeekseni.


Varmaan ihan hauskaa sellaisesta, joka tarvitsee anteeksi nyt vain typeriä laululeikkejä alkoholin käyttöään oikeuttamaan. Ja saa toki ollakin, en halua kieltää. Ihmettelen vain. Itse en ole ikinä oikein sitä ymmärtänyt: voin käyttää jopa runsaasti alkoholia normaalin seurustelun ja illanvieton merkeissä, ilman tuolillaseisomista ja anteeksi nyt vain kuvottavia juomalauluja. Ihmeellistä oikeutuksen hakemista juomiselle kiusallisilla perinteillä: voidaan olla kamalassa kännissä, kun mölistään näitä lauluja, ja voidaan mölistä näitä lauluja, kun ollaan kamalassa kännissä. Kyllä meillä onkin hauskaa.


Juhlafiilis siis meni, varsinkin siinä vaiheessa, kun laululeikeistä riemastuneet vierustoverit hakkasivat pöytää niin, että täysi snapsilasini kaatui. Kiitti. Olin vaan, että fuck this shit, ja lähdin kesken laulun vessaan ottamaan selfieitä, vaikka se olikin ehdottomasti kiellettyä. Selfieitä ottaessa mietin, että sitsitkö nyt todella ovat se viimeinen niitti, joka lopullisesti vieraannuttaa muutenkin syksyn mittaan etäiseksi muuttuneesta yliopistomaailmasta.

Sitten sitsit onneksi jo päättyivätkin, ennen kuin ehdin mietteissäni liian syvälle. Suurien jatkobileiden sijaan lähdin yo-kylään syömään leivoksia suoraan laatikosta.

Se oli hyvä päätös.


You Might Also Like

0 kommenttia