Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Se loistaa niin kuin tuhat aurinkoo – It's Siltsu, bitch!

Tärkein väline arjessa jaksamiseen: Jari Sillanpään keikka vähintään kerran kuussa. Näin pimeällä talvikaudella arki on synkkää ja harm...Tärkein väline arjessa jaksamiseen: Jari Sillanpään keikka vähintään kerran kuussa.

Näin pimeällä talvikaudella arki on synkkää ja harmaata. Väsyttää, eikä jaksa syödä edes vitamiinilisiä, kun eivät kuitenkaan auta. Mutta onneksi on yksi, joka on melkein kuin aurinko. Valaisee, piristää, tekee onnelliseksi ja pistää väkisinkin vähän joraamaan. Siinä suhteessa melkein kuin aurinko, että aurinko tuntuu juuri nyt aika paljon himmeämmältä.

Jari Sillanpää. Voi että.

Perjantaina olin työkeikalla Logomossa, kuten kerroin, ja pääsin työn ohessa näkemään Siltsunkin keikan. Teknisesti sovittu työaika loppui pian Siltsun aloituksen jälkeen, mutta jäin ylitöihin ja katsoin Siltsun loppuun.

Heti kun Jari ilmestyi lavalle, palasi mieleeni juhannus. Kuinka erilaista elämä vielä silloin oli ja kuinka nytkin kaikki on kuitenkin ihan hyvin. Ja Siltsu on ja pysyy. Lämpimänväriset valot ja kuin juhannustansseissa paritanssivat juhlijat vahvistivat juhannustunnelmaa entisestään. Melkein haistoin koivunoksat. Ja bailunumeroissa palasin mielessäni Olympiastadionille. Niin monta hyvää Siltsu-hetkeä ja aivan lyhyen ajan sisällä.On se ihana. Ennen Elämäsi tärkein ilta -kappaletta Jari puhui siitä, kuinka aina saa pettyä ja pysyä sinkkuna, mutta ei silti pidä menettää toivoaan. Kappaleen jälkeen Jari pohti sitä, kuinka aina luulee, että nyt on löytänyt viereensä sen suurenmoisen, mutta saa huomata, että onkin löytänyt suuren loisen. Voi Jari.

Onneksi Jari jaksoi iloisena bailata. Latinorytmit lämmitti ja villitsi. Keikalla juhlinut pikkujouluväki oli bailata minut jalkoihinsa. Vähän piti väistellä.

Vaan ihanaa oli. Koskahan pääsisi uudestaan? Bailaavien tosielämän Irma Rönkköjen keskeltä selvinneenä olen taas kuin uudesti syntynyt. Nyt saa soittaa Jari Sillanpäätä, todellakitodellakitodellaki.

You Might Also Like

0 kommenttia