Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Painakaa villaisella tämä turinoinnin määrä

Usein toistuva, minulle luontainen lempeä piikittely muoti- ja lifestyleblogeille heinäkuussa alkavasta syysneuleiden hypettämisestä saa nyt...

Usein toistuva, minulle luontainen lempeä piikittely muoti- ja lifestyleblogeille heinäkuussa alkavasta syysneuleiden hypettämisestä saa nyt kolauksen. Olen nimittäin itse joutuva alentumaan sen tosiasian edessä, että aion nyt itsekin hehkuttaa syysneuletta. Puolustuksekseni luen sen, että Jumperfabrikenin neule on ostettu jo joskus viime keväänä. Mutta keväällä ja kesällä ei tee mieli pukeutua villapaitoihin, ei varsinkaan mustiin. Sitten paita jotenkin uhkasi jäädä tyystin käyttämättä.


 Tuskailin, että lienen pullahtanut keväästä sen verran, ettei paita enää mahdu tai ainakaan imartele. Laput kiinni paita sai levätä kaapissa. Kunnes torstaina kaipasin päälle jotain siistiä ja syksyistä ja päätin kokeilla. Ja hyvältähän se näytti! Ei yhtään pullahtaneelta tai hölmöltä eikä edes kutittanut.Tämä ehkä tarkoittaa sitä, etten ole itsekään pahasti pullahtanut!

Neuleeseen verhoutuneena kävin tutustumassa Stockmannin alkavaan joulukauteen. Jotenkin ihan kreisiä, että joulu on almost there, taas, tänäkin vuonna, taas vähän aikaisemmin, mutta silti jo oikeasti aika lähellä. En tiedä vielä joulusuunnitelmien käytännön puolesta mitään, mutta teoreettisten suunnitelmien pohjalta olen ensimmäistä kertaa joulun ulkomailla. Asia on toistaiseksi vain halvimpien mahdollisten lentojen kyttäämisen tasolla, mutta asiaa on kuitenkin suunniteltu juhannuksesta lähtien. Hyvin jännittävää.

Stockalla saimme Hennan ja Monan kanssa testailla kuohuvaa glögiä! Glögitiivisteeseen on tässä sekoitettu ihan alkoholittomia kuohuvia, mutta homma toimii toki holillisellakin kuohuvalla. Ja hurjasti kuohuikin, mutta mikäpä muu sitä juhlaa tekisikään kuin kuplat ja kuohut. Kokeilkaa, mutta tehkää se varoen, ehkä mieluiten tiskipöydällä.


Ja glögistä takaisin villapaitaan ja asuun, jonka kuvasin peilin kautta missäs muuallakaan kuin Stockmannin miestenvessassa. Ystävättäreni luonnehti asua tänään sellaiseksi, että voisin pukeutua niin loppuikäni ja olla aina tyylikäs! Niin voisin ja niin ehkä teenkin! Niin tykästynyt olen tähän second hand-löytötakkiini, neuleeseeni, hiusmalliini, kännykkääni, partaani, itseeni. Se on ihanaa! Tosin vähän ahdistaa, jos pukeutuisin aina mustaan, vaikka musta onkin erinomainen väri pukeutua. Huomasin sen myös perjantaina, kun muiden ystävättärieni kanssa olimme sattumalta kaikki pukeutuneet pillifarkkuihin ja mustiin t-paitoihin. Se ei voinut olla merkki mistään muusta kuin siitä, että olemme tietämättämme valmistautuneet nykytanssiesitykseen näillä neutraalin tyylikkäillä esiintymisasuilla. Ja sitten esiinnyimme asuntoni lattialla. Yritin tekstillä ilmentää, että missä kohtaa asuntoa, mutta kahdessakymmenessäviidessä neliössä keittiön, ruokasalin, makuuhuoneen ja olohuoneen raja on aika häilyvä ja siksi ilmentäminen on vaikeaa.Ja nyt kun nykytaiteeseen ja pukeutumiseen päästiin, esittelen teille vielä viimeisen selfien ja upean avaruushattuni! Eiks oo hyvä ja maksokin vaan kolkytviis ee! No juu, oikeasti kyseessä on tietenkin suuri kattila, jota olen odottanut ostettavaksi ikuisuuden. Viimeinkin sopiva löytyi ja nyt voin alkaa elää ihanilla tomaattipohjaisilla syys/talvikauden keitoilla! Keitot ovat paitsi edullisia, myös terveellisiä ruokia! Seitsemän litran kattilassa ruokaa syntyy kerralla kätevästi niin paljon, että luultavasti moninkertaistan ruokahävikkini määrän suuren kattilan myötä.Ensitöikseni kuitenkin testasin kattilan mahdollisuuksia paukkumaissin valmistuksessa. En ole koskaan ennen tehnyt poppareita kattilassa! Se oli uskomatonta! Pohjalle vaan öljyä ja jyviä, annetaan poksua, vähän ravistellaan ja tadaa, hetken päästä on koko seitsemän litran kattila täynnä paukkumaisseja!

Tänään kuulin, että itsepaahdetuissa poppareissa on hyviä antioksidantteja. Näinköhän mahdan tehdä kertaakaan koko talvena tomaattipohjaista terveyskeittoa. Ja näinköhän mahdun neuleeseeni enää kevättalvella.

You Might Also Like

0 kommenttia