Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muina hilariuksina maailman cooleimmassa vessassa

Finlaysonilla on upeiden tekstiilien lisäksi luultavasti maailman coolein vessa. Kirjoitin viikonloppuna Finlaysonin kevät/kesä-mallisto...

Finlaysonilla on upeiden tekstiilien lisäksi luultavasti maailman coolein vessa.

Kirjoitin viikonloppuna Finlaysonin kevät/kesä-mallistosta ja sen lanseeraustilaisuudesta. Se, mistä en kirjoittanut, on se, että pääsin lanseeraustilaisuuden tiimellyksessä tutustumaan Finlaysonin tilojen salaperäiseen ja jännittävään saniteettitilaan.


Olen tainnut joskus bongata kuvia tilasta Instagramissa, mutta en ole suinkaan tiennyt, mistä tilasta on kyse. Olipa hauska päästä asioimaan näin viihtyisässä WC:ssä, ihan jo siksi, että sinne ei ollut jonoa. Tätä salaista huonetta ei siis selvästikään pääse kuka tahansa sukankuluttaja kokemaan. Jos pääsisi, niin jonoa saattaisikin muodostua. Kopista löytyi jopa valikoima tusseja, joilla sai ihan luvan kanssa kirjoitella seinään.

En tajunnut kuvata omaa puumerkkiäni, mutta siellä se kuitenkin on, jälkipolvien ja tulevien käyttäjien ihailtavana, kunnes jonkun muun huumorikuvat tai seinäkirjoitukset sen tulevaisuudessa peittävät.


Ennakkoluuloton lähestyminen saniteettitilojen suhteen viestii Finlaysonin raikasta otetta muutenkin: vessapiipahduksesta tulee luova tauko! Ja aivan kuten Tom of Finland-tuotteiden kohdalla, näennäisen uutta on löydetty ammentamalla menneistä vuosikymmenistä. Mikä olisikaan enempää entisaikojen sosiaalista mediaa kuin vessanseinäkirjoitukset? Voi purkaa omia tuntojaan tai lukea muiden fiiliksiä. Lukemisena ja seinien koristeena ei sentään ollut lehtileikkeitä vanhoista Avuista, vaan ihan nykyaikaisesti internetistä tulostettuja vanhoja mainoksia, sarjakuvia ja nettimeemejä. Uskomattomalla tavalla yhdistetty mennyttä ja nykyistä. Silkkaa neroutta, tarttuisipa tällaiseen toimintatapaan kaikki!


Ja mikä parasta. Finlaysonin maaginen saniteettitila saa ihmisen näyttämään myös aivan Hilarius-hiireltä. Vai voitteko tämän kuvan perusteella väittää muuta? Ja nyt kun tätä postausta ennen julkaisua luen, niin oman kuvani ja ylläolevan seinäkirjoituskuvan välillekin muodostuu hassunhauska yhteys. Höhhöhöhö, haen takkini.

You Might Also Like

0 kommenttia