Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuumat miehet kummissa puuhissa Vesalan uudella videolla

Syksyn odotetuimpia julkaisuja on varmasti ollut Paula Vesalan ensimmäinen soolosinkku, Vesala -nimellä julkaistu Tequila . Rakastuin täysi...

Syksyn odotetuimpia julkaisuja on varmasti ollut Paula Vesalan ensimmäinen soolosinkku, Vesala-nimellä julkaistu Tequila. Rakastuin täysin jo itse biisiin. En ihan täysin osaa sanoa, mikä siinä lumosi: jokin siinä hivelee sielua ja mieltä, vaikken saakaan kiinni siitä, että mikä. Maaginen kokonaisuus. Odotan esim. aivan hillittömästi koko levyä, joka on tekeillä.Tequila sai hulluja lisäsävyjä juuri julkaistulla videolla. Videolla paidattomat miehet painivat, kaivavat kuoppaa ja lopulta hautaavat Vesalan. Leikkisästi tämän voi nähdä kuvaavan elämää muutenkin: kun on jättänyt taakseen yhden leikkikaverin ( Paulan tapauksessa Miran), voi olla vähän hukassa ja leikkiä uusien kavereiden kanssa niin, että todellakin luulee, että kuolee kaiken hulluuden keskelle.Video on kuvattu Los Angelesissa, ja siltä se tietysti näyttääkin. Tällaista silmänruokaa vähän vahingossa tarjoilevaa musiikkivideota ei ole juurikaan Suomessa ennen nähty. Että paljas pinta ja mieskauneus ei tule sillälailla päälleliimatusti, kuten esimerkiksi naiskauneus usein saattaa videoilla tulla. On tietysti ihan loogista, että Losin helteessä saattaa kaivuutöissä riisua paitansa. Ja kasvattaa jumalaisen parran.


Marina and The Diamonds ja Lady Gaga nyt tietysti ovat malliesimerkkejä siitä, kuinka miesvideoilla koukutetaan katsoja. Hauskaa, että Vesala liittyy tähän osaavien naisten joukkoon.

Katso video täältä.

You Might Also Like

0 kommenttia