Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän paikallislehdessä

Viikkoa blogikilpailuvoittoni jälkeen ovat markkinakauppiaat vieneet viestin isolta kirkolta pikkukylän paikallislehteen, että oman kylän p...

Viikkoa blogikilpailuvoittoni jälkeen ovat markkinakauppiaat vieneet viestin isolta kirkolta pikkukylän paikallislehteen, että oman kylän poika on voittanut!

Maailman paras paikallislehti Somero uutisoi näyttävästi koko sivun jutulla minusta, blogistani ja Blog Awards-voitostani. Se on sikälikin hauskaa, että olen aloittanut sekä työ- että vapaan kirjoittajan urani juuri Somero-lehdessä 14-vuotiaana. Vietin siis viime vuonna jo kymmenvuotisjuhlavuotta!

Joka tapauksessa, Somero-lehti uutisoi ja koko "tämä kylä" saa viimeinkin tietää uskomattomista saavutuksistani ja seikkailuistani. Kuten jutussakin mainitsen, blogini kuukausittainen lukijamäärä on suunnilleen Someron väkiluku kertaa kaksi, eli tämän jutun myötä saan tiettävästi kymmenisentuhatta uutta lukijaa. Tervetuloa vain kaikille! Kiitteleviä ja onnittelevia viestejä onkin jo aamun mittaan sadellut, kiitos niistä!

Kylläpä muuten näyttää hauskalta tuo otsikko. "Tämän kylän homopoika" otsikoituna "tämän kylän" paikallislehdessä. Tältä pohjalta on hyvä lähteä extravaganzaan viikonloppuun. Yritän näpytellä tänään vielä toisenkin postauksen, on hirveästi sanottavaa ja asiaa monestakin asiasta! Pysykää kanavalla, pus!Tämän kylän homopoika Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa

You Might Also Like

0 kommenttia