Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Skumppa houkutteli Raisioon sekä Osaava nainen-messuille

Viikonloppuna oli jännittäviä seikkailuja! Niihin liittyi kuohuviini ja paikallisbussilla matkustaminen. Tai oikeammin: paikallisbussilla ma...

Viikonloppuna oli jännittäviä seikkailuja! Niihin liittyi kuohuviini ja paikallisbussilla matkustaminen. Tai oikeammin: paikallisbussilla matkustaminen kuohuviinin perässä.

Perjantaina pyyhälsin kuohuviinin houkuttelemana, voitteko kuvitella, Raisioon! Se oli eksoottista, sillä en ole käynyt Raisiossa ennen muuten kuin kauppakeskuksissa. Samoille nurkille päädyin nytkin, sillä Raision Lundiassa vietettiin Pop Å-kutsuvierasiltaa, jolla valmistauduttiin lauantaihin, jolloin Pop Å-konsepti piipahti virallisesti Lundiassa. Pop Å on Lundiassa esillä marraskuun ajan. Myös ainakin turkulaisille tuttu, eri puolilla Turkua asunnosta toiseen liikkuva Pop Å-asuntokauppa aukeaa taas pian kuumimpaan joulusesonkiin. Kuullette siitä lisää myöhemmin!Lundiassa oli paljon tuttuja, MBakeryn herkkuja, jumalaisia sisustusratkaisuja ja designia sekä tietysti jo mainittua skumppaa. Olin paikalla heti kun tilaisuus alkoi ja tapani mukaan olin paikalla kutakuinkin viimeiseen asti. Välillä harkitsin jo lähtöä, mutta sitten paikalle ilmestyi Henna, johon minulla on ollut ennenkin tapana törmätä juurikin tilanteissa, joissa on tarjolla kuohuviiniä. Vaihdoimme hyvän tovin kuulumisia, jonka aikana taisin myöntyä noin seitsemän kertaa vielä yhteen kuohuviinilasilliseen.

  Lauantaina vietin välipäivää, enkä nauttinut yhtään kuohuviiniä. Siksi olinkin sunnuntaina reippaana pystyssä jo aamuvarhaisella. Brunssin kautta pyyhälsin Osaava nainen-messuille, jonne messuilla omaa osastoa pitävä Jukka Rintala ystävällisesti minut kutsui. Kesällä kohtasimme Naantalin Taidehuoneella Rintalan näyttelyn avajaisissa, kuten saatattekin ehkä muistaa. Ovelasti Rintalan osaston viereen oli pystytetty skumppabaari, jossa saattoi siemailla mm. Rintalan omaa nimikkoskumppaa. En tohtinut kieltäytyä.


En väitä olevani nainen, eikä siksi näkemykseni ehkä ole millään tavalla relevantti. Mutta vähän kyllä ihmettelin Osaava nainen-messuja. Tunnen hyvin paljon eri aloilla hyvinkin lahjakkaita ja osaavia naisia, mutta tuntui, että ystäväpiirini naisille messutarjonta ei kyllä ollut suunniteltu yhtään. Perunasäkeistä ommeltuja arkimekkoja ja kodin koriste-esineitä. Luulisi, että 2010-luvulla naisten messuillakin heräisi vähän ajatus siitä, että nainen tekee muutakin kuin sisustaa kotia perunasäkkiin pukeutuneena. Tai no, tekee toki: käy plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä ja ostaa pitsihepeneitä. Niissä on ilmeisesti osaavan naisen dynaaminen osaamisalue. Ei tietysti niissäkään mitään vikaa, mutta ehkä vähän laajempi näkemys olisi nykyaikana kohdallaan.

Huippuhetkeksi kuohuviinin ohella nousi aikuisten leluja esittelevä nainen, joka hyvinkin rempseästi esitteli minulle vibralla varustettua erektiorengasta, jonka käyttö vähentää sekä virtsankarkailua että emätinpieruja. Siis naiselta.

Se jäi epäselväksi, mitä iloa renkaasta minulle olisi.

  Päivitetty 12:03: Oikaistu Lundian Pop Å-aikataulua, olin hölmösti ymmärtänyt väärin!

You Might Also Like

0 kommenttia