Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Se kylpee, se laulaa ja huutaa

Sunnuntaisilla mitalikakkukahveilla minulle yritettiin huomauttaa, että itseasiassa nämä ovat Olgan syntymäpäivät eivätkä Blog Awards-mita...Sunnuntaisilla mitalikakkukahveilla minulle yritettiin huomauttaa, että itseasiassa nämä ovat Olgan syntymäpäivät eivätkä Blog Awards-mitalikahvit, mutta ymmärsin puheet kateellisten panetteluksi. Puheet peittääkseni pyysin juhlaseuruetta vielä kerran tekemään aaltoja ja hurraamaan kuuluvasti minulle ja palkinnolleni.

Jatkan yhä Blog Awards-voittotunnelmissa, sillä voitostahan pitää tietysti ottaa kaikki ilo irti. Suurin ilo tuli ehdottomasti siitä, että voittoni myötä eräs joensuulainen vaateliike alkoi seurata minua Instagramissa. Turusta on Joensuuhun vain 572 kilometriä, joten saatanpa joskus lähteä piipahtamaan tässä putiikissa. Näin se somen voima toimii!

Kuten gaalassa läsnäolleet huomasivat, vahingossa unohdin jättää palkintopystini narikkaan ja täten kuljin palkinto kainalossa koko illan. Tästä kehkeytyi idea laajemmastakin näkyvyydestä palkinnolle: aion tästedes pitää sen aina mukanani. Poika on tullut kotiin ja to-del-la-kin saunoo. Tällaisia ansiomerkkejä ei nimittäin joka viikko jaella.Viikonloppu kului palkintoa juhliessa, lauantaina simpukoiden ja shampanjan merkeissä, sunnuntaina perinteisillä mitalikahveilla. Joku varovasti sunnuntain mitalikakkukahveilla yritti minulle kuiskata, että itseasiassa nämä ovat Olgan syntymäpäivät eivätkä Blog Awards-mitalikahvit, mutta ymmärsin, että kateus pistää kiehumaan ja että kateellisena ihminen yrittää alentaa kateuden kohteensa omalle tasolleen ja vielä alemmas. Kuiskauksen peittääkseni pyysin juhlaseuruetta vielä kerran tekemään aaltoja ja hurraamaan kuuluvasti minulle ja palkinnolleni.


Tällä viikolla on luvassa vielä ainakin teatterimatka Helsinkiin, pysti kainalossa tietenkin. Kuulin myös huhua, että Obama järjestelisi pientä epävirallista juhlatilaisuutta palkintoni tiimoilta. On tämä vain aika jännää tämä vuoden parhaan lifestyle-bloggarin elämä. Varmasti jännittävämpää kuin olla esimerkiksi Vuoden graafikko 2013.

You Might Also Like

0 kommenttia