Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pipo päässä pakkasella kotiin kelpaa hoiperrella

Ei tullut vain kenkiä, tuli myös täydellinen takki ja pipo. Uskomaton onneni vaatelöytöjen saralla jatkuu. Fiilistelin aikaisemmin onnenp...

Ei tullut vain kenkiä, tuli myös täydellinen takki ja pipo. Uskomaton onneni vaatelöytöjen saralla jatkuu.

Fiilistelin aikaisemmin onnenpäivää ja maailman kauneimpia kenkiä. Kuten käytännönläheisimmät heti huomasivat, eivät valkoiset nahkakengät ehkä ole ihan optimaalisin valinta syksyn loskakeleihin. Onneksi olen tehnyt myös sesonkiin sopivia löytöjä!

Olin taannoin Killen kanssa vaatekauppoja kiertelemässä. Ihastelin vaaleanruskeaa villakangastakkia. Kille mainitsi nähneensä juuri Pelastusarmeijan kirpparilla vastaavanlaisen, hyväkuntoisen, italialaista laatumerkkiä olevan ja vielä minun koossani. Silmiini syttyi hohde ja kiilto. Nytkö on minun hetkeni? Nytkö teen sen uskomattoman kirppislöydön, jota vaalin vuosia ja josta kokeneimmatkin kirpputorinkävijät supisevat toisilleen aina kohdatessaan?


Vipelsimme minkä kintuistamme pääsimme takin perässä. Siellä se oli, takki henkarissa muiden rytkyjen seassa. Sovitin jännittyneenä takkia päälleni.

Ei tää kyl oo hyvä.

Mutta sitten tajusin takin olevan vain johdattaja, ei lopullinen päämäärä. Tongin muita henkareissa roikkuvia takkeja. Siistejä, hyväkuntoisia ja just sillee ajattoman tyylikkäitä, että näyttivät hyvältä vaikka olivatkin vanhoja. Käteeni osui Turon Suomessa tehty, 100% villaa oleva ihanuus.Tää on kyl hyvä. Vilkaisu hintalappuun kertoi, ettei takki maksa käytännössä mitään. Onnellisena takki vanhaan muovikassiin pakattuna viipotin kotiini.

Mutta kuten kaikki olemme jo alakoulussa oppineet, pipo päässä pakkasella ( kotiin kelpaa hoiperrella, kuten taas aikuisemmat elämänvaiheet yleensä opettavat). Ja pukeutumisen Hannu Hanhi kun tunnun olevan, sattui eteeni tupsahtamaan tietysti oivallisia pipojakin oikeinpa kaksin kappalein. Blogissani ennenkin näkynyt Nurmi Clothing lisäsi valikoimiinsa kierrätysmateriaaleista valmistettuja pipoja ja tulivatpa vielä tarjonneeksi pipojaan minullekin. Vähän ensin tuskailin, että sopiiko mallia kauhia iso olevaan päähäni oikein mikään päähine, mutta kivastihan tuo näyttää takaraivolla keikkuvan! Varsinkin sinapinvärinen Ivo on ihana: vaikka muuten olisikin verhoutunut synkästi syksyyn, tulee piposta iloisen värinen piste
iinpään päälle. Kauhia hyvä!Nurmen pipot on kudottu kierrätysmateriaaleista Virossa, kierrätysmateriaaleista valmistettu lanka taas on tehty Ranskassa. Ei siis epäilyttäviä bangladeshilaisia hikipajoja tälläkään kertaa, kuten ei Nurmen tuotteissa muutenkaan muutenkaan. Lämmittää pään lisäksi myös mieltä.

Eikä siinä vielä kaikki! Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus hankkia alekoodin turvin lämmikettä Nurmen valikoimista! Alekoodilla TAMANKYLANHOMO15 saatte Nurmen nettikaupan tuotteista alennusta -15%. Koodi on voimassa 31.10.2015 saakka!

You Might Also Like

0 kommenttia