Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olisipa jo keskitalvi: Neljäntienristeys saa kantaesityksensä tammikuussa

Neljäntienristeys on kiehtova ilmiö: se on saanut alkunsa vanhoista valokuvista, joista Tommi Kinnunen on kirjoittanut romaanin. Romaanis...


Neljäntienristeys on kiehtova ilmiö: se on saanut alkunsa vanhoista valokuvista, joista Tommi Kinnunen on kirjoittanut romaanin. Romaanista sen on jalostettu draamaksi ja nyt draama muuttuu vielä eläväksi teatterissa.

En olisi uskonut sanovani tätä, mutta aloin juuri todella palavasti odottaa tammikuun loppua. Silloin saa ensi-iltansa teatterisovitus Tommi Kinnusen Neljäntienristeyksestä Turun Kaupunginteatterissa.

Eilen Kaupunginteatterin lehdistötilaisuudessa tulevasta näytelmästä kerrottiin hyvin lämpimissä ja iloisissa tunnelmissa, mikä jotenkin lisää entisestään odotuksia. Yleensä hyvässä hengessä tulee hyvä lopputuloskin. Vaikutti siltä, että Neljäntienristeys on herättänyt kaikissa ideoita ja ajatuksia, joita on myös uskallettu lähteä toteuttamaan. Uskon, että tästä syntyy jotakin hyvin kiehtovaa.


Erityisen fiiliksissäni olin, kun lehdistölle esiteltiin suunnitelmia näyttämöstä. Toteutus on nimittäin varsin jännittävä, sillä katsomo levittäytyy kahdelle puolelle näyttämöä. Sadan vuoden aikajanalle levittäytyvät tapahtumat ymmärtääkseni myös tapahtuvat kaikki samassa lavasteessa.

Meillä täällä Tämän kylän homopoika-blogissa suhtaudutaan hyvin suurella innolla ja odotuksella 29.1.2016 ensi-iltansa saavaan näytelmään. Liput ovat tulleet myyntiin tänään.

Minä ja Twitter-kaverini, myös kirjailijana tunnettu Tommi Kinnunen. Pahoittelen tukkalaitettani, joka sai jäädä kampaajan lattialle heti lehdistötilaisuuden jälkeen.


You Might Also Like

0 kommenttia