Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Enempää en voisi toivoa

Joskus on päiviä, kun kaikki menee täydellisesti putkeen. Viime viikolla oli sellainen päivä. Sain kutsun lounaalle lähikiinalaiseen. ...Joskus on päiviä, kun kaikki menee täydellisesti putkeen.

Viime viikolla oli sellainen päivä. Sain kutsun lounaalle lähikiinalaiseen. Sen lounasbuffetin taso heittelee: edellisellä kerralla oli kuivaa ja nihkeää, mutta nyt oli yltäkylläistä ja tuoretta. Oli ilo syödä. Huomasin ravintolan seinällä hauskan maalauksen pandalaumasta, jonka pandat eivät todellakaan voineet hyvin.

Vatsa pinkeänä lähdin lounaalta kaupunkikierrokselle. Hain paketin postista, ei tarvinnut jonottaa. Jatkoin matkaani Wiklundille, jossa tein pyörähdyksen yläkerran outlet-osastolle. Näin julmetun kauniit Vagabondin kengät puoleen hintaan. Otin niistä kuvan, lähetin sen makutuomareille ja jätin asian vähän taka-alalle. Jatkoin kierrostani, törmäsin kaveriin. Erotessa huomasin, että makutuomarit olivat kengille suotuisat. No ehkä mä sit sovitan, totesin ja nyhdin jumalaiset kengät jalkaan. On ne kyllä kauniit, mietin. Toisaalta tuskailin taloustilannettani: tilanne olisi ihan ok, jos en olisi viime aikoina ostanut suunnilleen kaikkea, mitä on tehnyt mieli. Jäin sovitusjakkaralle kykkimään. Hautomaan sekä ostopäätöstä että kenkiä jalkojeni välissä. Kuin kana.

Kävin tiukkaa vääntöä itseni ja makutuomarin kanssa. Perustelin ostosta mm. sillä, että kaikki muut kenkäni ovat haisutossuja. Aikani tuskailtuani päätin, että nyt jumalauta meen ja ostan. On typerää tuhlata aikaansa pohtimalla hölmöyksiä, aika on rahaa ja kengät sentään puoleen hintaan. Kiikutin kengät kassalle ja maksoin iloisena. Vasta maksettuani tajusin, että jostain minulta ohi menneestä syystä alennus oli vielä luulemaanikin suurempi. Alkuperäisestä puolesta hinnasta vähennettiin vielä lisää, 40 prosenttia. Ja minä hullu olin jo vähällä jättää ostamatta.

Onnellisena kengät kassissa kipitin kotiin. Puhelin piippasi sähköpostia. Ensimmäisessä pyydettiin blogin tiimoilta lehtihaastattelua. Myöntävää vastausviestiä kirjoittaessani sähköpostiin kilahti viesti, jossa kerrottiin runsaan ravintolalahjakortin voitosta.

Kyllä ei voi enempää yhdelle päivälle toivoa saati pyytää. Joku voisi pitää jo aika hyvänä päivänä.

Pipo Nurmi Clothing (saatu)
T-paita Frenn Company
Farkut Nurmi Clothing (saatu)
Kengät Vagabond

You Might Also Like

0 kommenttia