Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ei ole enää risteilyglamourkaan entisensä

Sisäinen merimieheni huusi jo kauan merimatkan perään. Ja viimein merimatkalle löytyi aika, paikka ja syy, kun Maija Vilkkumaan syyskie...Sisäinen merimieheni huusi jo kauan merimatkan perään. Ja viimein merimatkalle löytyi aika, paikka ja syy, kun Maija Vilkkumaan syyskiertueeseen kuului keikka Viking Gracella. Turussa ei tällä hetkellä ole oikeastaan yhtään ihmisyyttä ja musiikinystävää kunnioittavaa keikkapaikkaa, joten ainoa mahdollisuus, jopa velvollisuus, nähdä Maija edes näennäisesti Turussa oli lähteä risteilylle Turusta.

Ja mainio reissu se olikin. Keikka oli ihana ja vapautunut joraaminen oli hyvin tervetullutta juuri nyt. Gracen Vogue-baarista voisi muuten ottaa mallia jok'ikinen keikkoja Suomessa järjestävä ravintola: juomia ei saanut tuoda lavan edustalle. Toki tämä vähän nyppi juuri silloin, kun olisi halunnut itse nautiskella keikasta drinkin tai parin kanssa. Mutta koska muistin kuinka vissyjään läikyttävät sotanorsut raivostutavat maissa, olin tästä lopulta vain ilahtunut. Eikä drinksu kädessä toisaalta olisi voinut antaa lantion pyörii ihan samaan malliin.


Drinkkihämmennystä oli muuten Gracella enemmänkin. Sunnuntaina haaveilin keulabaarista ja kunnon perinteisestä risteilycocktailista: väriaineita ja esansseja, tähtisädetikkuja, pillejä, glitter-huiskuja ja paperisia päivänvarjoja. Toiveikkain mielin menin champagne loungen tiskille tutkailemaan cocktail-listaa ja mitä vielä! Ei esansseja, ei glitter-huiskuja! Koristeena aitoja kukkia, vihreitä korsia ja sitrushedelmän kuorta!

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun Gracen myötä risteilyglamourkin on nykyään aidosti tyylikästä ja kaunista.


You Might Also Like

0 kommenttia