Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voi miten toivoin, ett valtaisi taas mut se taika

Juuri eilen kirjoitin blogiahdistuksesta ja siitä, että täytyisi löytää uusi ote ja inspiraatio kirjoittamiseen. Että nykyisellään bloggaami...

Juuri eilen kirjoitin blogiahdistuksesta ja siitä, että täytyisi löytää uusi ote ja inspiraatio kirjoittamiseen. Että nykyisellään bloggaaminen tuntuu vanhan toistolta, mitä ei ole kiinnostavaa lukea eikä ehkä kirjoittaakaan.

Ja sitten aloin katsoa Ylen sivuilta Maija Vilkkumaan Rauhassa-keikan nettiklippejä. Maija ja Aija Puurtinen soittavat yhdessä Viimeinen laulu-kappaleen, joka nimensä mukaisesti käsittelee kaikenlaista loppumista ja luopumista.

"Biisin ihminen on niin väsynyt ja kokee, ettei ole enää uusia mahdollisuuksia tai uusia unelmia. Sellainen olo vähän silloin oli, ja se oli se syy, miksi piti lopettaa olemasta artisti vähäksi aikaa. Haikeus tuli siitä, että ei olisi halunnut päästää irti siitä, mistä oli pakko päästää."

Tuo Rauhassa-konsertti tulee muuten juurikin tänään YLE TV2:lta klo 21:00. Olin itse katsomassa konserttia ja kuvauksia toukokuussa Tampereella, eli saatanpa vilahdella ruudun reunoilla! Pitäkää silmänne auki.

Se kuvauspäivä oli iloinen: en ollut sairasvuoteesta päästyäni käynyt vielä oikein missään, joten lähtö Tampereelle oli oikeastaan parasta mitä saattoi siihen hätään olla. Varsinkin, kun pääsi näkemään pitkästä aikaa Maijan. Oli uusi helvetin hyvä ja kiinnostava bändi, silloin vielä julkaisematon uuden tulemisen ykkössinkku Lissu ja mä oli ensikuulemalta jumalainen ja muutenkin keikalla oli heti ensitahdeista lähtien uskomaton hyvä ilmapiiri. että kaikki on jees nyt ja aina ja jos ei olekaan, niin kaikki murheet poistaa kunnon rock'n'roll show, vaikka täytyykin kuvausteknisistä syistä istua, eikä voi antaa lantion pyörii.

Ehkä nämä asiat tästä lutviutuvat ja näkymät selkiytyvät.You Might Also Like

0 kommenttia