Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tissit tiskiin vai geminaatta kaaliin?

Syntyperäinen muotijumala eli minä kerron: g eminaatta ei välttämättä oikein iskostu mirriä miettivään teinikaaliin, jos opettajan tissit on...

Syntyperäinen muotijumala eli minä kerron: geminaatta ei välttämättä oikein iskostu mirriä miettivään teinikaaliin, jos opettajan tissit on tiskissä. Oli teinikaali sitten turvapaikanhakija tai ihan kantasuomalainen.

Minä, syntyperäisen seksuaalisuuteni antamin muotijumalan lahjoin, joudun nyt tarttumaan aiheeseen, josta Savon Sanomat kiukkua lietsovin otsikoin uutisoi.

Savon Sanomat uutisoi, kuinka turvapaikanhakijoiden kanssa työskenteleviä opettajaopiskelijoita on kehotettu pukeutumaan peittävästi, teini-ikäisten turvapaikanhakijapoikien vuoksi. Jos jutun lukee, niin käy ilmi, että asiassa ei ole mitään ongelmaa kenellekään. Ei tarvitsisi pukeutua, eikä toisaalta haittaa yhtään pukeutuakaan.

Otsikon lukemalla on kuitenkin helppo todeta, että nonni saatana, nyt jo pussataan muslimiperseitä ja annetaan tuhota meidän suomalaiset avarat kaula-aukot, mitäs tässä saatana enää rivosti elehtien sitten katsellaan.

Olen tietysti yliopistopiireissä, asioista perillä ja siksi toki suvakkihuora. Opetusharjoitteluja tehneiden kavereiden perusteella asiallinen ja peittävä pukeutuminen opetustilanteissa on itsestäänselvyys. Geminaatta ei välttämättä oikein iskostu mirriä miettivään teinikaaliin, jos opettajan tissit on tiskissä. Oli teinikaali sitten turvapaikanhakija tai ihan kantasuomalainen. Maallikkona voisin myös kuvitella, että kansankielisesti ilmaistu runkkumatsku ei ole auktoriteettina ihan sitä ylintä ryhmää.

Ja jos joku ihan käytännön syihin perustuvista ohjeista huolimatta haluaa pukeutua paljastavasti, niin muistakaa: näytä vain rintaa tai säärtä. Ei molempia yhtäaikaa, se ei ole tyylikästä.


Jari Sillanpään esiintymisasu ei välttämättä ole sovelias asu opettajalle opetustilanteeseen.

You Might Also Like

0 kommenttia