Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän homopoika leviää somessa – nyt myös Snapchatissa!

Pyyntöihinne on viimeinkin vastattu! Ihme on tapahtunut! Meitsi on Snapchatissa! Olen viime aikoina hukkunut kysymyksiin yhdestä ja samas...

Pyyntöihinne on viimeinkin vastattu! Ihme on tapahtunut! Meitsi on Snapchatissa!

Olen viime aikoina hukkunut kysymyksiin yhdestä ja samasta aiheesta: ootko Snapchatissa? Mikä sun snäppi on? Mikset tule Snapchattiin? Koska tulet? No, oikeasti kysyjiä ei ole ollut ihan tulvaksi saakka, mutta kiinnostuneita on ollut! Ja koska lukijoideni ja seuraajieni paras on minulle sydämen asia, olen nyt viimeinkin vastannut toiveisiinne ja siirtynyt keltaisen kummituksen joukkoihin. Tai siis oikeastihan kummitus ei ole keltainen, vaan kummituksen tausta. Aivan siis toisin kuin esim. hullareil.

Mutta asiaan! Tosiasiassa olen näennäisesti ollut Snapchatissa jo hetken ja yrittänyt sisäistää, mistä tässä uskomattomassa sovelluksessa on kyse. En tiedä, mihin tämä johtaa, luultavasti johonkin noloon ja kiusalliseen. Mutta kävi miten kävi, voitte kaikki olla mukana todistamassa tätä elämäni ehkä suloisinta virhettä.

Snäppitunnukseni on uzkomattoman omaperäinen tamankylanhomo, menkäähän kaikki siis minun snäppiäni seuraamaan. Saa myös kernaasti vinkata ihmisistä, joiden snäppejä kannattaa seurata.

Ja muistutuksena tähän loppuun vielä muutkin some-kanavani tämän blogin lisäksi. Seuraa ja liketä näissäkin, jos et sitä vielä tee. Varsinkin Twitterissä olen uskomattoman nerokas ja pidetty merkkihenkilö.

Twitter: @kylanhomopoika
Instagram: tamankylanhomopoika
Facebook: tamankylanpoika

Ja kaikkihan ovat tietenkin jo käyneet äänestämässä minua The Blog Awardseissa! Jos et vielä ole, niin tee se nyt heti. Äänestämällä voit voittaa glamoröösin unelmapaketin, jonka haluaisin kernaasti itsekin. Toimi siis heti!

You Might Also Like

0 kommenttia