Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syksyn tullen voi kääriytyä Siltsuun

Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Onneksi on yksi, joka lämmittää. Kuten annoin ehkä lievästi ymmärtää, pidin Siltsun stadionkeikasta . ...

Kaduilla tuulee, asfaltti kiiltää. Onneksi on yksi, joka lämmittää.

Kuten annoin ehkä lievästi ymmärtää, pidin Siltsun stadionkeikasta. Keikan hurmaamana olin myös hyvin avomielinen ja -kätinen fanituotemyyntitiskillä. Seuralaisena ollut ystäväni yritti hieman toppuutella, että et sä kyl iha oikeesti tarvii sitä, mutta muistutin ystävääni hänen takavuosina katutanssitapahtumasta ostamastaan julmetun kalliista stetsonista. Ei ollut vastaanväittämistä ja tein ostokseni.

Olen vuosia ulvonut tuskissani, kun tyyli- ja lifestyleblogit täyttyvät ihanista syysneuleista. Niistä puhuminen tarkoittaa kesästä luopumista ja se on kammottavaa. Syysneuleet ostetaan salaa ja niistä puhutaan vasta, kun niitä pakataan kesäksi piiloon. Ulvon tuskissani toki edelleen, mutta nyt on yksinkertaisesti pakko näyttää teille syysasusteeni numero yksi. Saanko esitellä, virallinen Jari Sillanpää-huivi.


Kuvittelin mielessäni näyttäväni baseball-takin ja huivin yhdistämällä vaaralliselta mutta kiehtovalta jalkapallohuligaanilta. Erityisesti leikin ajatuksella, kun kuljin keikan jälkeen huivi kaulassa poliisiauton ohi. Kyllä nyt poliisi varmaan pysäyttää.

No, ei pysäyttänyt. Kotiin päästyäni katsoin itseäni hissin peilistä ja totesin muistuttavani enemmän Timo Soinia kuin jalkapallohuligaania.

Mutta ihana on huivi silti.

You Might Also Like

0 kommenttia