Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Saanko bloggaamiselta enää mitään?

Miksi bloggaan? Saanko tästä sitä, mitä haluan? Olenko koskaan saanut? Kirjoittaminen sinänsä tuntuu uskomattoman siistiltä juuri nyt, mutta...

Miksi bloggaan? Saanko tästä sitä, mitä haluan? Olenko koskaan saanut? Kirjoittaminen sinänsä tuntuu uskomattoman siistiltä juuri nyt, mutta siisteys ei tunnu bloggaamisessa.

Päässäni pyörii paljonkin. Ihan uudenlaisia asioita, joista kirjoittaa. Mutta ei blogiin. Tuntuu, että olen ikuisuuden vain toistanut itseäni ja ympäripyöreitä latteuksia muutoksista elämässä. Ei ehkä ole kovin rakentavaa toisella samoja höpötyksiä postauksesta toiseen. Pitäisi jotenkin miettiä uudestaan eri kulmista koko bloggaamisen idea ja ylipäätään ehkä syitä sille, miksi bloggaa. Että saako bloggaamisesta ylipäätään enää sitä mitä haluaa, pitäisikö lopettaa kokonaan vai keksiä jokin uskomaton uusi tapa, josta lähestyä itseään, maailmaa ja kirjoittamista. Että homma tuntuisi jotenkin mielekkäältä ja tuoreelta. Kun en varsinaisesti ajatellut muuttua lehdistötiedotteita sellaisenaan julki syytäväksi automaatiksikaan. Kirjoittaminen itsessään tuntuu uskomattoman siistiltä juuri nyt, mutta jotenkin en saa sitä kirjoittamisen siisteyttä siirrettyä blogiin.


Ja viimein, vuosien bloggaamisen jälkeen, on tajuntaani iskostunut bloggari-identiteettikriisi. En ole osannut ennen ajatella, että jengi oikeastioikeasti lukee tätä ja voi ihan tunnistaa tai tietää viimeistään nimen kuullessaan. Että mulla on ruutujen takana ihan oikeita fanityttöjä ja -poikia. Että ne kaikki tuhannet ihmiset, jotka itsensä tänne klikkaavat, ovat ihan todellisia ihmisiä, jotka voivat tulla maailmassa vastaan eri tilanteissa. Tavallaan siihen on hyvin hankala sopeutua, kun tähänkin asti elämä on aika pitkälti heilunut saluunanovien lailla kaikkien läpikäytävänä blogissa. Että kannattaako enää olla heiluva saluunanovi vai miettiä jotain vakuutusmaksun kannalta eduksiolevia turvalukkoja.

Tulipas nyt ympäripyöreää lätinää, mutta kuten sanottu, niin en oikein tiedä tästä bloggaamisesta juuri nyt. Kaikki suunnat ovat mahdollisia. Mikä on fiilis ruutujen toisella puolella? Millaiset suunnat kiinnostavat? Mitkä ei? Nyt on ehdottoman hyvä hetki heitellä asioita ilmoille.

You Might Also Like

0 kommenttia