Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pallokylvyssä

Pallomeri on kuin yksillä käyminen: vakaista aikomuksista huolimatta se harvoin jää pieneksi kastautumiseksi, vaan lopulta kylpee oikein kun...

Pallomeri on kuin yksillä käyminen: vakaista aikomuksista huolimatta se harvoin jää pieneksi kastautumiseksi, vaan lopulta kylpee oikein kunnolla. Ja se on ihanaa.

Yliopiston aulatiloihin ilmestyi eilen pallomeri. Eilen sitä tuijoteltiin epäilevästi ja siitä otettuja kuvia läheteltiin epäluuloisina Whatsapp-viesteinä. Täällä on pallomeri. Häh, onks oikeesti. Miks. En tiiä.

Pallomeri sai systeemit tyystin sekaisin. Sitä seistiin tuijottelemassa niin, että ohikulkiessaan tuijottavat törmäilivät pysähtyneisiin. Ihmiset ottivat siitä kuvia ja sitten kiusaantuneina hiihtelivät pois kun huomasivat ihmisten (jotka olivat toki jo pallomerensä kuvanneet) tuijottavan.No, tänään pallomeri oli yhä paikallaan. Päätimme kamalan tonnikalavuokalounaan päätteeksi lähestyä pallomerta. Ystäväni päätti ihan reippaasti heittäytyä mereen, itse ehdotin varovaista varpaiden kastelua. No kai se sit riittää, ystäväni totesi pettyneenä.

Varpaat pallomeressä oli kuitenkin vähän kuin yksille meneminen, ei se siihen tietenkään jäänyt. Hetken päästä köllöttelimme tyytyväisinä pallojen syleilyssä. Ohikulkeva toimistovirkailija naurahti iloisesti ja toiseen suuntaan kulkiessaan totesi, että teidän iloksi se siinä onkin. Toinen yliopiston työntekijä keräsi (hänkin iloisesti naureskellen) vuoksemme altaasta karanneet pallot.Ei olisi aamulla uskonut, että tänään kylven pallomeressä. Ja se oli ihanaa. Pallot oli pehmeitä ja lempeitä ja niihin oli hauska hukkua. Ohikulkevat ihmisetkin käyttäytyivät vaihtelevasti: toiset katselivat ihmetellen, toiset katselivat tietoisesti toiseen suuntaan aivan kuin eivät huomaisikaan. Hauskin oli kuitenkin joku nainen, jonka kuulin juttelevan toiselle, miten hauska oli nähdä kuinka nuoret kylpivät pallomeressä.

Että joskus kantsii heittäytyy, ihan konkreettisella tasolla. Tekee hyvää itselle ja muille.

You Might Also Like

0 kommenttia