Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Luiskahtaako liukas playboy Hello Mr-lehteen?

Kehuttu uusi homolehti Hello Mr. on ottanut epäilyttävän askeleen kohti valtavirran homolehtiä. Hello Mr. tuli ihmisille tutuksi uutena j...

Kehuttu uusi homolehti Hello Mr. on ottanut epäilyttävän askeleen kohti valtavirran homolehtiä.

Hello Mr. tuli ihmisille tutuksi uutena ja jännittävänä tulokkaana kaupallisten ja liukaslehtisten homolehtien keskelle: lehdestä puuttuvat öljytyt AussieBum-mallit, cruising area-mainokset ja sellainen pieni limaisuus, mitä mainstreamin homolehdistä löytyy. Se on ollut mielestäni erittäin hyvä: vaikka arvostan sopivissa tilanteissa toki öljyttyjä uikkarimalleja ja limaisuutta, on myös hetkiä, jolloin en niitä kaipaa. Ja toisaalta maailma on täynnä edellämainitun kaltaista materiaalia, eikä sitä löytääkseen välttämättä tarvitse painettua sanaa.

Hello Mr.-lehden kuudes numero ilmestyi juuri ja vähän kiusaantuneena panin merkille, että liukas playboy on ehkä hiukan hivuttautumassa lehden sivuille. Tilanne ei vielä ole paha, kuvat ovat varsin esteettisiä ja sisällöllä perusteltuja. Toivoa sopii, ettei tilanne tästä kuitenkaan pahene, sillä olisi sääli, jos hieno lehti menisi tärviölle.

Lehden aiemmat numerot ovat muuten nykyään myynnissä puoleen hintaan lehden nettikaupassa. Suosittelen tutustumaan!

You Might Also Like

0 kommenttia