Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun minulla on Snapchat, en tarvitse muuta

Saatoin jo missata Snapchatin kultakauden kuvittelemalla, että kyseessä on lähinnä teinien tahmaisin sormin toisilleen lähettämille tuhmuuks...

Saatoin jo missata Snapchatin kultakauden kuvittelemalla, että kyseessä on lähinnä teinien tahmaisin sormin toisilleen lähettämille tuhmuuksille tarkoitettu alusta. Olin niiiiiiiin väärässä.

Reilu viikko sitten aloin aivan todenteolla snäppäillä ja sille tielle taisin jäädä. Saatoin jo missata Snapchatin kultakauden kuvittelemalla, että kyseessä on lähinnä teinien tahmaisin sormin toisilleen lähettämille tuhmuuksille tarkoitettu alusta. Olin niiiiiiiin väärässä.

En ole muutamaa poikkeusta lukuunottamatta päässyt oikein jyvälle vloggaajista enkä toisaalta oikein Netflixistäkään. Olen ollut aika pitkälti ihan oikean, perinteisen television ystävä. Mutta nyt, ainakin hetkellisesti, ihan tavallisten ihmisten My Storyt Snapchatissa ovat ihan selkeästi vieneet muutenkin aika pientä päivittäistä ruutuaikaani. Katson snäppivideoita nimittäin vähän koko ajan: hampaita pestessä, tiskatessa, ruokaa laittaessa. Joskus jopa televisiota katsoessa, ainakin mainoskatkoilla.En olisi uskonut, mutta snäppi on ihan kreisihyvä juuri siksi, että ihmiset on aitoja eikä juuri mieti, mitä snäppää. Jutut voi olla hyvinkin henkilökohtaisia ja inhimillisiä, mikä on raikkaampaa kuin uusi suosikkini omena-kurkku-vichy. Instagram-tilit ja blogit on viimeisen päälle brändättyjä ja sileitä, mutta snäppi saa toistaiseksi monilla laulaa ihan mitä nyt sattuu laulamaan. Kuulemma aitous ja henkilökohtaisuus on jo lähtenyt hiipumaan, mikä on traagista. Miksen lähtenyt ennakkoluulottomasti heti snäppäämään, miksi lähdin mukaan vasta nyt? Olenko kohta ainoa urpo, joka höpöttää vähän liian henkilökohtaisuuksia, kun muut tekee sisältöyhteistöitä ja pintapuolisesti hehkuttavat alkavan syksyn tarjoamia mahdollisuuksia? Toisaalta en jaksa välittää. Snäpit kuitenkin haihtuvat tästä maailmankaikkeudesta, enkä muutenkaan jaksa ihan kovasti uskoa, että jokaikistä tämän maailman sosiaaliseen mediaan upattua kommenttia joku jossain haluaisi käyttää ihmistä vastaan. Enkä nyt tarkoita, että kannattaisi kirjoittaa Facebook-kommentteja siitä, miten ei usko evoluutioon tai miten joku on kuvottava ruma huora. Hyvän maun rajoissa, katsokaas.

Snapchat on yllättänyt myös siinä mielessä, että moni muuten kiinnostava ihminen on Snapchatissa ihan todella puuduttava ja lähinnä vain tökin ruutua videosta toiseen päästäkseni. Toisaalta taas muuten ei-erityisen-kiinnostava ihminen saattaa olla snäpissä ihan liekeissä.

Yllättävintä snäpissä on kuitenkin ehkä se, että koen sen itselleni hyvin sopivaksi! Enkä ole edes ainoa, sillä olen saanut useammankin kommentin, että olen jotenkin tosi hyvin saanut heti snäppäilyn ideasta kiinni. Jopa Hanna Gullichsen snäppäsi ihan yleiseen jakoon, että olen hauska! Ehkä minä oikeasti olen! Tämä on itselleni yllättävää siksikin, että yritykseni tehdä vlogia eli videoita YouTubeen oli ihan karsee kiusallinen fiasko, jota en halua ehkä muistella enää koskaan.

Mutta snäppi toimii ja rakastan sitä jo nyt, reilun viikon yhteiselon jälkeen! Rakastan ihmisten joka-aamuisia Moccamaster-videoita, Ville Kormilaisen Rosh Hashanah-laulua, Kalenterikarjun pizzamakua ja Pupulandia-Jenniä, joka ihan sujuvasti snäppää videoita jopa ruokakaupasta.

Mutta näistä kaikista pääsette tietysti perille paremmin, kun hankitte itsellenne Snapchatin ja alatte tietysti seurata myös minua. Löydyn Snapchatista omaperäisellä nimimerkillä tamankylanhomo.

You Might Also Like

0 kommenttia