Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Gay as in happy, osa 1

Tänään kävelin jotenkin todella hyvällä fiiliksellä ympäriinsä ja näin kauheasti kaikkea inspiroivaa, hauskaa, kiinnostavaa ja jännittävää. ...

Tänään kävelin jotenkin todella hyvällä fiiliksellä ympäriinsä ja näin kauheasti kaikkea inspiroivaa, hauskaa, kiinnostavaa ja jännittävää. Ja olen nähnyt ennenkin! Ja näen tulevinakin päivinä! Ja nyt alan jakaa näitä havaintojani juttusarjana blogissa!

Keksin, että kaikenlaisista pienistä hauskoista ja piristävistä jutuista voisi tehdä blogiin jonkinlaisen juttusarjan. Keksin heti useamman, monista olen sattunut jo ennen idean saamista nappaamaan kuvan puhelimeen. Tästä tulee hyvä juttu! Yritän pitää näissä jonkinlaista HLBTI-kiinnostusta johtotähtenä. Etten nyt ihan jok'ikistä auringonsädettä, suurta lokkia ja torikahvilla istuvaa hienosti pukeutunutta rouvaa bloggaa, vaikka ne iloisia asioita elämässä olisivatkin. Joku yhteys gaylifestyleen on hyvä olla, sentään.

Mielessäni pyörii myös erilaisia muita juttusarjoja, joita voisi alkaa blogiin ripotella silloin tällöin. Antaisi tavallaan vähän vapautusta siitä, ettei oman elämän tarvitsisi olla ihan niin lifestyleä kuin brändini vaatisi.

Mutta nyt asiaan! Kävelen aika usein UFF:n ohi. En ole käytännössä ikinä löytänyt Uffilta mitään, enkä nykyään koe oikeastaan edes tarvetta poiketa sisään. Sen sijaan ikkunassa esillä olevia, toinen toistaan kreisimpiä vaatekappaleita pysähdyn usein ihailemaan. Olisipa koko valikoima niin kreisiä kuin ikkunoissa olevat somisteet. Olisipa UFF jokin vaatemerkki eikä vain satunnaisia yksittäisiä second handeja myyvä ketju. Näyttäisi katukuva hiukan hauskemmalta ja inspiroivammalta. Tänään bongasin UFF:in ikkunasta Humalistonkadulta tämän kultaisen takin.Takki sai ihan vähän haaveilemaan siitä, että olisin kapeaharteinen ja pieni nainen. Kultainen takki. Voiko olla mitään parempaa?

You Might Also Like

0 kommenttia