Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

En ehkä kestä: 5-vuotiaan näkemykset Disney-hahmoista

Muuttaessani löysin laatikollisen piirrustuksia jostain neljän ja viiden ikävuoden vaiheilta. Muistan olleeni hyvin tuottelias taiteilija, j...

Muuttaessani löysin laatikollisen piirrustuksia jostain neljän ja viiden ikävuoden vaiheilta. Muistan olleeni hyvin tuottelias taiteilija, jota Disney innoitti suuresti. Disney inspiroi edelleenkin, mutta näinä päivinä tuotteliaisuus on laskenut pahasti pakkasen puolelle. Tietämättäni olen kuitenkin raahannut kaikki nämä vuodet mukanani laatikollista varhaisia taideteoksia.

Tiedän nykyisin, että joskus taiteilijan täytyy kill your darlings, joten karsin kokoelmani mahtumaan yhteen kulmalukkokansioon. Ja digitalisaation aikakaudella kun eletään, niin nyt jaan varhaisen kauteni teokset myös teille.Rakastan tätä hieman kubistista tulkintaani Jagosta.

Olisin ilmiselvästi ollut Aladdin jo lapsena, jos olisin saanut itse valita. Hyvää makua jo vuodesta 1990.


Tässä on nähtävissä Disney on Ice-jääshow'n tekemän lähtemättömän vaikutuksen vaikutukset. On teatterisavua ja luistimet ja värivalot. Ja Aladdin näyttää siltä, että luistin on osunut naamaan.Tää Simba tai Mufasa toimisi erittäin hyvin esimerkiksi T-paitaprinttinä. Täytynee pistää tuotantolaitos pystyyn.

Belle on välittynyt jo lapsuuden piirroksissani sellaisena kuin hänet nykyäänkin näen: päässä on lähinnä suuret silmät. En tykkää.You Might Also Like

0 kommenttia