Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Woobs – niin hyvää puuta silmille

Sain kesän hienoimmat aurinkolasit ja heti tuli helle. Ei voi olla sattumaa. Ja mikä parasta: sinäkin voit saada lasit silmillesi! ...

Sain kesän hienoimmat aurinkolasit ja heti tuli helle. Ei voi olla sattumaa. Ja mikä parasta: sinäkin voit saada lasit silmillesi!

Aurinkolasit saatu Woobsilta

Panin jo alkukesästä merkille, että Turun Forum-kortteliin oli ilmestynyt törkeän hienoja puisia aurinkolaseja myyvä pop-up-kauppa Woobs. Tunnetusti isopäisenä ihmisenä en kuitenkaan uskaltautunut tutkimaan laseja sen tarkemmin. Harvat lasit nimittäin ovat sopineet itselleni ja niinpä olen hiihtänyt tyytyväisenä Thaimaasta tuoduissa, erikoissuurelle päälle suunnitelluissa kahden euron laseissani.


Tällä viikolla Woobsilta tuli kuitenkin viestiä, josko haluaisin tulla blogiyhteistyönä hakemaan heiltä lasit. Ilmaisin tuossakin yhteydessä huoleni suuresta päästäni, mutta reippain mielin lähdin kuitenkin sovittelemaan. Ja kuinka ollakaan, löysin oikein sopivat lasit! Sovitellessani panin myös merkille lasien hyvin joustavat saranat: muovisissa laseissahan itse sankakin voi joustaa (ja vääntyä), mutta puisissa tämä taas ei oikein ole mahdollista. Niinpä joustava ja hyvä sarana on aika olennainen juttu.

Puiset kehykset tuntuvat muutenkin hyvältä: ne ovat yllättävän kevyet eivätkä hikiselläkään säällä ala tuntua samalla tavalla nihkeiltä kuin muoviset. Keveydestä huolimatta lasit ovat kuitenkin jämäkät ja vahvantuntuiset. Aivan samanlaista rymyämistä puiset kehykset eivät kestä kuin muoviset, mutta toisaalta puiset kehykset on hyvin helppo korjata ihan kotioloissakin liimaamalla, jos siis onnistuu kehyksensä rymistelemään rikki.
Ja onhan puisissa aurinkolaseissa jotain ihan omaa eleganssiaan: vaikka mallit ovatkin hyvin klassisia perusmalleja, on jokaisten kehysten pintakuviointi täysin yksilöllinen, kuten puu nyt aina onkin.

Täysin samanlaisia kehyksiä ei siis tule toisia vastaan. Ja sehän niissä hienointa onkin.
Ja nyt seuraa se onnellisin hetki postauksesta! Saan arpoa lukijoille 80 euron lahjakortin Woobsille! Käy tsekkaamassa Woobsin valikoimaa nettikaupassa ja kerro tämän postauksen kommenttikenttään suosikkilasimallisi 12.8.2015 klo 23.59 mennessä. Muista myös toimiva sähköpostiosoite! Onnea arvontaan! You Might Also Like

0 kommenttia