Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Siltsu stadionilla – elämäni tärkein ilta, ehdottomasti

Olette tietenkin lukeneet lehdistä kaiken, mitä media teidän haluaa Jari Sillanpään stadionkeikasta tietävän. Nyt minä kerron teille puoluee...

Olette tietenkin lukeneet lehdistä kaiken, mitä media teidän haluaa Jari Sillanpään stadionkeikasta tietävän. Nyt minä kerron teille puolueettoman totuuden. Totuus saattaa nimittäin yllättää.

Jari Sillanpää aloitti keikkansa Oot täydellinen-kappaleella. Jo ensi hetkien aikana oli selvää, kenelle Siltsu kappaletta lauloi. Kuin elokuvissa katseemme kohtasivat, emmekä enää nähneet mitään tai ketään muuta kuin toisemme. Jossain vaiheessa joku Marita-niminen lumppu tuli lavalle ja halpamaisesti halaili ja hunajaisesti onnitteli Jaria ja vähän yritti Jarille jotain laulaakin, mutta huomasi pian yrityksensä turhaksi: minun ja Jarin välille oli muodostunut syvä rakkauden side ensi silmäyksellä, jota ei edes yhteinen tangohallitsijan ura Jarin kanssa voi murtaa. Eilinen stadion-visiitti sai olla Maritan viimeinen (ja todennäköisesti myös ensimmäinen pitkään aikaan) esiintyminen. Nyt minusta tulee Jarin uusi hallitsijapari. Vielä ennen Elämän tärkein ilta-kappaletta Jari mainitsi näön vuoksi olevansa sinkku, koska ei halunnut liiaksi viedä huomiota tuoreeseen rakkauteemme. Keikan päätteeksi helikopteri tuli paikalle ja nosti minut ja Jarin kyytiinsä. Hetki oli niin ainutlaatuinen ja intiimi, ettei sitä päässyt seuraamaan edes Seura-lehden valokuvaaja. Lensimme suoralla helikopterikyydillä Jarin Malagan huvilalle, ja vietämmekin täällä ainakin loppukuun.

Kröhm, no niin, saatoin ehkä hieman tulkita tilannetta väärin ja ehkä hieman lisätä yksityiskohtia. En aina ihan erota, mikä on totta ja mistä vain haaveilen.

Mutta voi luoja, tämä on kiistaton totuus: eilinen ilta stadionilla oli yksi hienoimpia iltoja koskaan. Olen nähnyt satoja keikkoja ja konsertteja, mutta en tiedä, onko mikään ollut upeampaa kuin eilinen Jari Sillanpää. Lähes neljä tuntia uskomatonta tykitystä, toinen toistaan uskomattomampia kappaleita, koreografioita, liekkejä, ilmapalloja, serpentiinejä, konfetteja, tanssijoita ja asunvaihtoja. Jo alkukonsertista totesin, että kyllä Jari on parempaa ku sata Ricky Martinia. Ja olin niin oikeassa. Jarin ei mielestäni tarvitsisi ollenkaan esittää Ricky Martinin biisejä, Ricky sen sijaan voisi esittää Jarin kappaleita. Ricky on elähtänyt takavuosien latinopoppari, Jari taas vain paranee vanhetessaan. Eikä Tanssii kuin John Travolta-kappaleen jälkeen voinut jäädä epäselväksi se, ettei kappaleen Travoltan tavoin tanssiva mies voi olla kukaan muu kuin Jari itse.

Kirjoitin joskus taannoin siitä, miten elämän perusasiat aina tulevat vastaan, tavalla tai toisella. Kun Jari Sillanpää lauloi sikermän Disney-biisejä nahka-harness päällään, en voinut kuin ajatella, miten tässä todella ovat elämäni perusasiat. Lapsuudesta asti vainonnut Disney-hulluus, uskomattoman hienot biisit ja pikkuisen stereotyyppiset palat homokulttuurista. Ja vähän ehkä Jari Sillanpääkin.

En osaa, enkä voi sanoinkuvitella konsertin hienoutta ja uskomatonta tunnelmaa ja meininkiä. Luultavasti kukaan ei voi. Tää voi olla elämäsi tärkein ilta, lauloi Jari, ja tuntui siltä, että voi luoja, niin todellakin voi.

You Might Also Like

0 kommenttia