Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minä lupaan sen sinulle kesä, en tätä hetkeä unholaan jätä

Hetkellinen helleaalto saapui parahiksi loppukesään. Ajoitus oli oikeastaan täydellinen: kuuma kesä juuri ennen yliopistoon paluuta ja loman...

Hetkellinen helleaalto saapui parahiksi loppukesään. Ajoitus oli oikeastaan täydellinen: kuuma kesä juuri ennen yliopistoon paluuta ja lomanloppua antaa tunteen siitä, että koko kesä olisi ollut kuuma, kostea ja ihana. Viikon latauksella jaksaa pitkälle syksyyn.

Eilen pikniköitiin ja haettiin vähän tuntumaa pian jatkuvaan opiskelijaelämään. Hyvä päätös pitkälle kesälle: kuuma aurinko paahtoi loppuun asti, viini virtasi ja mieli oli ylevä, joskin järjettömyyksiä höpöttelevä. Fiiliksen innoittamana kierimme alas Puolalanmäkeä. Puolalasti Puolalassa. Luojan kiitos kierimme loivempaa ja lyhyempää rinnettä, sillä sekin pyöritti aika ronskisti. Hauskaa oli silti, eikä naurulle ollut ihan heti tulla loppua. Ei edes sen karun tosiasian käydessä ilmi, että olin jyrännyt Juhan knallin. Pyörimisestä saatiin myös maailman paras kesäkuva, jota palaan ehkä katselemaan jok'ikisenä synkkänä hetkenä. Turku, kuuma aurinko, puisto ja hillitön hauskuus. Sellaista nuoruuden seikkailua, vaikkei rinteen juurta kauemmas seikkailtukaan. Kelpaa sitten vanhoilla päivillä muistella.

Yön pimetessä nousi tuuli, tuli kylmä ja piti siirtyä sisätiloihin. Kun tänään heräsin, oli taivas harmaa ja sateinen. Kesä lienee nyt mennyt tai ainakin hyvää vauhtia menossa.

Minä lupaan sen sinulle kesä, en tätä hetkeä unholaan jätä, kuten Yona laulaa.

You Might Also Like

0 kommenttia