Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Grillimaisteri uimassa, uimamaisteri grillillä

Kaikki olivat jo luopuneet toivosta, että kesää ei tule, keväästä syksyyn ja talveen ja uuteen kevääseen ja syksyyn. Mutta nyt vähän näyttää...

Kaikki olivat jo luopuneet toivosta, että kesää ei tule, keväästä syksyyn ja talveen ja uuteen kevääseen ja syksyyn. Mutta nyt vähän näyttää siltä, että tähän elokuulle tuli kuin tulikin häivähdys kesää.

Muutamassa helteisessä päivässä ehti ja ehtii vaikka mitä: istua parvekkeella läkähtymässä ja lukemassa, ehti palelematta ihanalle Koulun pihalle (jossa on kyllä värjötelty ilta jos toinenkin säästä huolimatta), siitä vielä sisätiloihin ja illan päätteeksi Mantun grillille, jossa en häpeäkseni ole tainnut käydä kuin kerran aiemmin. Voitteko kuvitella.Grillit ovat suunnilleen parasta tässä maailmassa. Tai eivät kaikki, mutta hyvät grillit. Jotenkin aina kuvittelee, että kaikki ovat sellaisia täydellisyyksiä kuin esimerkiksi Forssan autogrilli, mutta joskus saa pettyä: ruoka on kallista ja pahaa ja vetistä ja jäähtynyttä ja siitä tulee lähinnä paha mieli. Mutta Mantun grillin ranskalaiset olivat jollain ihme tavalla ehkä parhaita asioita tänä kesänä. Ehkä lämmin kesäilta ja hiljaiseen jokirantaan kantautuva jokilaivan bassonjytke olivat osatekijöitä. Jokirannan puissa oli myös Turku Pride-pyykkinaruja. Niiden ihasteleminen olikin ainoa korteni Turku Priden kekoon, sillä turkuprideilyt jäävät tänäkin vuonna väliin. Vaan menkää tee muut, jos siltä tuntuu!

Tänään tulin töiden merkeissä piipahtamaan pikkukylälle ja ehdin uimaankin! Varmasti Suomen, ellei koko maailman, paras uimapaikka. En muista koska olisin ehtinyt viimeksi, mutta nyt ehdin. Kyllä kirkasvetisessä järvessä on jokin uskomaton elvyttävä viehätysvoimansa. Onneksi ehdin, vielä ennen kuin kesäinen maa täysin kuihtuu. Kun aurinko katosi puiden taakse, tuli äkkiä kylmä. Mutta onneksi ehdin veteen ennen sitä.


You Might Also Like

0 kommenttia