Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ehdokkuus blogigaalassa – taidan olla ihan oikea bloggari

Olen blogigaalassa ehdolla lifestyle-blogiksi ja mietin vain, että minäkö? Todella? Ihan oikea bloggari? Oikeasti? Koska se tapahtui? Vo...

Olen blogigaalassa ehdolla lifestyle-blogiksi ja mietin vain, että minäkö? Todella? Ihan oikea bloggari? Oikeasti? Koska se tapahtui?

Voi kuulostaa hullulta, mutta bloggari-identiteettini ei ole kasvanut ihan samaa tahtia blogini mukana. Edelleen on hämmentävää (mutta ehdottomasti mukavaa), kun joku lukija tulee juttelemaan. Ja toisaalta olen saavuttanut blogin kanssa monenlaista: täällä bloggaan Imagella, olen tehnyt monenlaista yhteistyötä ja lukijamäärät kasvaa tasaisesti. Kaikki klassisia bloggaritavoitteita, mutta niidenkään täyttyessä ei ole varsinaisesti osannut jäädä fiilistelemään kaikkea saavuttamaansa.

Toisaalta on myös raskasta, kun kaatosateessa aamuyöllä ryömii kotiinsa ja kuulee jonkun ohikulkijan supattavan kaverilleen, että toiontämänkylänhomopoika tai kun puolet DTM:n jonosta tuijottaa, kun kävelee ohi. Ettei ihan hahmota olevansa tavallaan julkisuudenhenkilö, vaikka voisi olla syytä. Syytä tietysti siinä mielessä, että voisin vaatia kaikenlaista erityiskohtelua ja VIP-palveluita. En suinkaan siinä mielessä, että miettisin, kannattaako rymytä miten sattuu kailottaen suureen ääneen herratiesmitä.
Sama hämmennysfiilis on iskenyt myös kun olen esimerkiksi taannoisella Helsingin reissulla törmännyt kanssabloggareihin. Että sellaiset bloggarit, joiden blogeja itse lukee ja joista tykkään, tietääkin yhtäkkiä myös mut ja ilmeisesti myös ikään kuin fiilistelee takaisin.

Joka tapauksessa, kuten tekstin alusta jo ehkä päättelitte, olen ehdolla A-lehtien The Blog Awards Finland-gaalassa Lifestyle-sarjassa. Kanssaehdokkainani ovat Kaikki mitä rakastin, Mungolife, Aamukahvilla ja Tickle Your Fancy. Kovan luokan bloggareita kaikki ja olen ihan ihmeissäni ja valtavan kiitollinen, että saan olla mukana tässä ehdokasjoukossa. Ei oikein tunnu edes todelliselta. Teillä lukijoilla on myös mahdollisuus äänestää suosikkianne ja voittaa samalla vieläpä palkintokin! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Pro Rajala-tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput itse blogigaalaan.

  Kaikki ehdokkaat ja äänestys löytyy täältä. Nopeimmin minua pääsee äänestämään klikkaamalla Lifestyle-palikkaa. Äänestys päättyy 27.9., mutta tottakai on viisasta äänestää nyt heti, niin ei pääse unohtumaan. Kaikista kategorioista palkitaan sekä yleisön että tuomariston suosikki.

Lisäys: äänestää voi tosiaan vain kerran! Eli valitse siis minut heti ensiyrittämällä!

En ole ennen ollut missään blogigaaloissa, en tilaisuuksissa enkä edes ehdolla. Tämä on hyvin jännittävää.

You Might Also Like

0 kommenttia