Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25-vuotias ei kelpaa kenellekään

Pahin on tapahtunut: täytin tänään 25 vuotta, eli homojen vuosissa noin 200 vuotta. Olen auttamattomasti liian vanha, joka kulmasta. Nuorten...

Pahin on tapahtunut: täytin tänään 25 vuotta, eli homojen vuosissa noin 200 vuotta. Olen auttamattomasti liian vanha, joka kulmasta. Nuorten, eli 16-20-vuotiaiden, silmissä olen auttamattomasti liian vanha ja epäilyttävä, juuri sellainen mitä itsekin nuorena ajattelin 25-vuotiaiden olevan: vanha ja ihan varmasti vaan nuoren lihan perässä. Ei siis twinksejä minulle. Vieläkään. Koskaan.

Asia vain paheni, kun Killekin pohti, ettei ehkä voisi seurustella edes 26-vuotiaan kanssa. Jouduin toteamaan, että minähän olen käytännössä 26-vuotias. No niinpä, totesi Kille.

Asia, johon en kuitenkaan ole ennen törmännyt, on se, etteivät myöskään daddyt ole enää kovin kiinnostuneita minusta. 25 vuotta on ilmeisesti maaginen raja siinäkin suhteessa. Syy on vanha tuttu: olen liian vanha. En ole enää poikamainen, nuori ja viehättävä, vaan aikuinen, ja siirryn itsekin pikkuhiljaa isukkien leiriin.

Toista olisi olla vaikka 27-vuotias nainen, joita kuulemma keski-ikäisetkin miehet pitävät edelleen juuri sopivan nuorena.

Ei ole helppoa olla ikääntyvä homo, katsokaa vaikka otsani juonteita. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä tänään aion juhlia niin, että rypytkin oikenevat!

Ihanaa päivää kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia