Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12-vuotias drag-artisti Turku Pridessä: "Korkeilla koroilla on rankkaa marssia"

Suomen nuorin drag-artisti, 12-vuotias Luka Tienhaara osallistui elämänsä ensimmäiseen Prideen Turussa. Koska en itse päässyt osallistumaan ...

Suomen nuorin drag-artisti, 12-vuotias Luka Tienhaara osallistui elämänsä ensimmäiseen Prideen Turussa. Koska en itse päässyt osallistumaan Turku Prideen tänäkään vuonna, pääsette lukemaan Lukan Pride-fiiliksiä.

Turku Prideen vasta 12-vuotias Luka Tienhaara osallistui, koska hänet haluttiin kulkueen Nuorten Pride-blokin keulaan kävelemään. Tunnelma oli Tienhaaran mukaan mahtava ja ihmiset mukavia (kuten Turussa yleensäkin, toim. huom.).

Ihaninta oli nähdä niin paljon värejä. Jostain syystä silmään pisti paljon sinisen ja lilan tukan omistavia ihmisiä, Tienhaara kertoo ja kuvailee fiiliksen olleen aivan huipussaan.

Myös kulkueessa huudetut iskulauseet jäivät mieleen: "Mun päätös, mun keho", "Rakkaus on kaikille" ja "Rakkaus on nuorille".


Drag-artistiuransa alussa oleva Tienhaara pääsi taannoin esiintymään idolinsa NikoLan kanssa. Aiemmin Tienhaara on esiintynyt myös Miss Divetin 10-vuotisjuhlashow'ssa. Uran alusta huolimatta drag-taiteen haasteet ovat tulleet jo tutuiksi, myös Turku Pridessä.

Oli vähän rankkaa kävellä korkeilla koroilla pari kilometriä. En varmaan tule kävelemään loppupäivänä, Tienhaara naurahtaa.

Kuvat: Luka Tienhaara

You Might Also Like

0 kommenttia