Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vain pervo haluaa jatkaa keskustelua avioliittolaista

Aito avioliitto -kansalaisaloite sai tarvittavat 50 000 allekirjoitusta ja etenee nyt eduskuntaan. Vain jollain tavalla perverssi ihminen ha...

Aito avioliitto -kansalaisaloite sai tarvittavat 50 000 allekirjoitusta ja etenee nyt eduskuntaan. Vain jollain tavalla perverssi ihminen haluaa aloittaa juupas-eipäs-argumentoinnin uudelleen.

Ilmeisesti jotkut ovat mieltymyksiltään sen verran perverssejä, että haluavat aloittaa uudestaan helvetin tylsän juupas-eipäs-väittelyrumban yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Kun ei ole kuulemma käytetty tarpeeksi harkintaa ja aikaa laista päätettäessä. Ai ei ole? Tasa-arvoisesta avioliitosta väännettiin juupas-eipäs-hengessä eduskunnan istunnoissa niin monta tuntia, että edes minä en jaksanut katsoa kaikkia istuntoja kokonaan. Ja sekin lienee selvää, että harkinnaksi tässä lasketaan vain kielteinen kanta avioliittolakiin. Koska sehän tässä epäilemättä on se kanta, jonka takana seisoo ihminen, joka on tutkiskellut asiaa joka kannalta ja puolueettomasti, valmiina muuttamaan omaksumiaan asenteita ja käsityksiä. Harkinnut ihminen. Ei ihminen, joka haluaa loukata, ahdistaa ja kiusata ihmisiä oman oikeamielisyytensä varjolla.

Minä en jaksa enkä todellakaan osallistua keskusteluun tätä postausta enempää, koska mitään uutta sanottavaa ei ole. Asia on nyt väännetty ja käännetty jokaikisestä kulmasta niin moneen otteeseen, että asiassa ei ole mitään epäselvää. Harkintaa on jo käytetty ja laki on jo hyväksytty.

Nyt pitää vain hyväksyä se tosiasia, että maailma elää nykyajassa.

Jos joku palavasti kaipaa edelleen kirjoituksia juupas-eipäs-hengessä, niin ajattelin koota tähän loppuun vielä klassisimmat argumentit sekä puolesta että vastaan:

VASTAAN: lapsenoikeusisäänjaäitiintuhatvuotinenheteroavioliittokutsuttakoonhomojenliittoja vaikkaystävyystaipariliitoiksimuttaavioliittoonmiehenjanaisenvälinenikiaikainenperinneluonnollineneiolelapsiaennenkään syntynytmiespareilleeikäselakiamuuttamallamuutunäinasiavainoneikäsitämuutetakirkkoaeipidä sotkeatähäneihänmaapalloaolisijoskaikillalapsillaolisivainkaksiisäähomosaatioleviää meneeyhäsairaammaksimaailmanmenosepitääpysäyttääkissanviiksetblöäärghpuudelisetan salaliittosodomajagomorralapsetkärsiikoulukiusaamistatuleesukupuolineutraalidflsöfadöasdöas.

PUOLESTA: kaikkiihmisetsyntyivätvapainajatasavertaisinaarvoltaanjaoikeuksiltaantasa-arvoinenavioliittolakieiolekeneltäkäänpoispäinvastoinhyvinvointilisääntyyturvataansateenkaariperheet kaikissasivistyneissämaissaonjomihinsuomihaluaakuuluasateenkaariperheidenelämätapahtuujo eivaikutakirkkoonmitenkäänpitäisiköyksinhuoltajiltakinviedälapsetpoisihmisetovatepätasa-arvoisessaasemassakyseyhdenvertaisuudestatasa-arvostasamatoikeudetkuuluu kaikilleminätahdon.  

Huh. Ei enää.

You Might Also Like

0 kommenttia