Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Upeita elämänohjeita ja suurmiesten nimikkoskumppaa

Karistin tiistai-iltana kahden päivän muuttopölyt ja -hiet niskastani, vedin päälle parempaa Seppälää ja lähdin kuplat mielessä kohoillen N...

Karistin tiistai-iltana kahden päivän muuttopölyt ja -hiet niskastani, vedin päälle parempaa Seppälää ja lähdin kuplat mielessä kohoillen Naantalin Taidehuoneelle Jukka Rintalan näyttelyn avajaisiin.

Tupa oli täynnä, mutta väki oli tyylikästä ja ennen kaikkea iloista ja rentoa. Rentoilua nimittäin ei näe suinkaan aina taidenäyttelyn avajaisissa! Joku tuntematon nainen ihaili yhtä Rintalan suunnittelemaa iltapukua ja totesi ystävättärelleen, että voi sielunsa silmin nähdä puvun jonkun upean naisen, esimerkiksi itsensä, päällä. Naurahtavalle ystävättärelle nainen totesi, että on kuullut, että itseään pitää kehua kolmesti tunnissa. Olen täysin samaa mieltä! Ei nyt tietenkään mitään noloa omakehua, mutta esimerkiksi juuri noin, että joku upea, esimerkiksi minä. Alan noudattaa tätä ohjetta omassa elämässänikin. Taidenäyttely antoi heti evästä elämään, turha siis puhua taiteen turhuudesta.


Bleiseri ja T-paita Frenn
Shortsit Samsoe & Samsoe
Skumppa Jukka Rintala

Avajaispuheissa tuli esiin myös se, että Rintalan töissä, niin puvuissa, maalauksissa kuin pussilakanoissakin on ajatus arjen luksuksesta ja siitä, että elämään tarvitaan jotain kaunista. Juuri sitä Rintalan töissä mielestäni tulee. Työt ovat samaan aikaan sekä herkkiä ja kevyitä, mutta kuitenkin suuria ja voimakkaita. Ja vähänkö rakastuin Rintalan pussilakanoihin. Ovat vieläpä Suomessa valmistettuja! Taidan jo tietää, millä ilahdutan yksinäisiä öitäni tulevassa asunnossa. Ja paljetti-iltapukujen säihkettä ihaillessani mietin vain, että miksei miehille tehdä iltapukuja. Paljeteista.

Notkuin avajaisissa työtehtävissä olevaa ystävätärtäni odotellen loppuun asti ja saatoin juoda ehkä aika monta lasia kuohuviiniä. Kuohuviini oli tietysti Jukka Rintalan nimikkoviiniä sekin. Nyt vain mietin, koska ja miten saisin itse oman nimikkoviinini? Jari Sillanpäällä on, Popedalla on ja Scandinavian Hunkseilla on. Kaikilla suomalaisilla suurmiehillä minut poislukien on. Tahdon omani heti.  

Jukka Rintalan Unelmien matkassa Naantalin Taidehuoneella (Mannerheimintie 5, Naantali) 9. elokuuta asti. Avoinna tiistaista sunnuntaihin 11-18. Vapaa pääsy.You Might Also Like

0 kommenttia