Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Unelmanainen Amerikasta

Aina kuulee lapsuusmuistoja uskomattomista Amerikantuliaisista tai Amerikan setien lähettämistä ihmeellisistä lahjoista. En uskonut näihin u...

Aina kuulee lapsuusmuistoja uskomattomista Amerikantuliaisista tai Amerikan setien lähettämistä ihmeellisistä lahjoista. En uskonut näihin urbaanilegendoihin, kunnes sain oman uskomattoman Amerikantuliaiseni.

Disney-kokoelmani on viime aikoina täydentynyt aika hitaasti, ja oikeastaan ihan hyvä niin. En voi kuitenkaan haalia kokoelmaani ihan kaikkea mahdollista, enkä edes halua. Suomen valikoimat ovat nihkeät ja jostain syystä suunnattu kauhean lapsenmielisille ihmisille. Eikä niissä useinkaan ole sellaista laadukasta ja oikeaa Disney-henkeä, mitä kokoelmaani kaipaan.

Mutta onneksi ovat ihmeelliset ulkomaat ja ulkomaiden ihmeelliset Disney Storet! Ystäväni kävi alkukesästä ihan Amerikassa ja lähetti jo siellä ollessaan kuvan Disney Storen kassista ja kertoi, että kassissa on superhieno tuliainen minulle. Pysyin lujana ja kieltäydyin kuulemasta mitään etukäteen. Eihän se ole tuliainen eikä mikään, jos sisällön tietää etukäteen.

Ja kyllä vain kannattikin odottaa. Kassista paljastui uskomattoman hieno merinoita Ursula, jollaista en ole kyllä koskaan nähnyt. Nukessa, sen viimeistelyssä ja jopa pakkauksessa on juuri sellaista aitoa ja oikeaa hienoutta, jonka yhdistän Disneyhin. Jotain, joka saa innostumaan ja tuntemaan, että olen taas neljä ja selaan joulun alla Mattel-uutuuksia Lasten suuresta lelukirjasta.

Ja onhan Ursula mahtava. Sekä nukkena että animaatiossa. Ursula on Disneyn pahiksista ehdottomasti suurimpia suosikeitani, ellei jopa suurin. Jos Ursula olisi vaaleissa ehdolla, niin antaisin kyllä ääneni, heheheh. Ursula on törkeän siisti hahmo, sekä luonteeltaan että ulkoiselta olemukseltaan. Rehevä ja röyhkeä sillä tavalla, että jää kyllä Orange is The New Blackin lihavat lesbot auttamatta toiseksi. Fiilistä Ursulan hahmon ilmeeseen haettiin perimätiedon mukaan drag-tähti Divinestä, ja kyllähän yhdennäköisyyttä löytyy. Ursula on unelmanainen, joka on muuten päässyt iPadini taustakuvaksikin. Taitaa olla muuten Spice Girlsin ohella ainoa nainen siinä tehtävässä!

Oivallinen lisä sielujen puutarhaani Disney-kokoelmaani, jonka karu laajuus kieltämättä paljastui taas, kun aloin muuttoa silmällä pitäen kartoittaa omaisuuttani. Pientä karsintaa on ehkä tehtävä. Mutta Ursula on ja pysyy, ikuisesti.You Might Also Like

0 kommenttia