Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Täällä on vaan yksi mies ja se on Antti Tuisku"

Rokkipoliisit lienevät Ruisrockin jäljiltä edelleen paskana: Antti Tuisku veti Ruisrockin kovimman keikan. Kukaan tuskin on voinut vältty...

Rokkipoliisit lienevät Ruisrockin jäljiltä edelleen paskana: Antti Tuisku veti Ruisrockin kovimman keikan.

Kukaan tuskin on voinut välttyä Antti Tuiskun, tai siis pedon, uusiutumiselta. Vieläkään en ihan täysin puistatuksetta voi kuunnella Peto on irti-biisiä, mutta muuten olen Tuiskun uudesta meiningistä liekeissä. Keikka Ruisrockissa oli nimittäin aivan saatanan hyvä. Ja umpihomo.

Tuiskun uusi meininki on jotain uutta Suomessa: harva suomipoppari kehtaa julistaa olevansa Suomen kovin poptähti. Tai että oma keikka on se keikka, jota kaikki ovat koko festariviikonlopun odottaneet. Ja ehkä juuri siksi Tuisku on kaikkein kovin, että kehtaa olla juuri sopivasti överi ja röyhkeä ja rikkoa rajoja. Onhan siinä nimittäin jotain hauskaa, että paidattomana J'Lo:n lailla lantiota lateksihousuissa sheikkaava Tuisku toteaa yleisön pojille, että tässä teltassa on vaan yks mies ja sen nimi on Antti Tapani Tuisku. Ja vetää perään sukupuolirooleja pohdiskelevan Miehen.

Antti Tuisku on myös Kaija Koon ohella ainoa artisti, jolta hyväksyn oman logon käyttämisen esiintymisvaatteissa. Muilta se on auttamattoman kiusallista, Kaijalta ja Tuiskulta ei.

Tuiskun seksuaalisuutta on arvuuteltu tasan koko yksitoista vuotta, minkä Antti Tuisku on julkisuudessa ollut. Mitään vastausta ei sinänsä ole vieläkään saatu, mutta uuden tulemisen banaaninsyönti-symboliikasta lähtien voi tietysti tulkita kaikenlaista. Pieniä humoristisia viitteitä oli kuitenkin kuultavissa Tuiskun spiikeistä: Hiton pelkuri-biisi omistettiin kaikille, jotka ovat olleet 11 vuotta kaapissa ja kuunnelleet salaa Antti Tuiskua. Heidän ei kuitenkaan tarvitse Tuiskun mukaan olla häpeissään. On täysin ok kuunnella Suomen kovinta poptähteä.

Vaikka Tuiskun uutta tulemista on hehkutettu kaikkialla, tuli Tuiskun supersuosio silti yllätyksenä. Ehkä jopa artistille itselleen, joka kyselikin hämmentyneenä, että missä tämä suuri yleisö on ollut kaikki menneet yksitoista vuotta. Ruisrockin Teltta-lavan äärelle eivät kaikki innokkaat mahtuneet, vaan suuri osa yleisöstä joutui bailaamaan teltan ulkopuolella.

Itseäni yllätti lähinnä yleisön monipuolisuus: nuoria ja vanhoja, miehiä ja naisia, tyttöja ja poikia. Ja varsinkin poikia, kaikki yhtä suuressa hurmoksessa ensimmäisestä biisistä lähtien. Loppukeikasta paitansa pois heittänyt Antti Tuisku ei ihan hirveästi enää hetkauttanut, kun timmit ja ruskettuneet festaripojat olivat joranneet kädet ilmassa ympärilläni läpi koko keikan.

Suosittelen siis Antti Tuiskun festarikeikkoja lämpimästi. Monestakin syystä.


You Might Also Like

0 kommenttia