Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sinkkuelämän sata surkeutta

Elämä sinkkuna sisältää sata piirrettä, jotka unohtaa heti kun pariutuu. Ja ikävällä tavalla ne kohtaa taas ensimmäisenä, kun palaa sinkuks...

Elämä sinkkuna sisältää sata piirrettä, jotka unohtaa heti kun pariutuu. Ja ikävällä tavalla ne kohtaa taas ensimmäisenä, kun palaa sinkuksi.

Eilinen päivä oli hyvä ja iltakin viihdyttävä. Eksyttiin seurueen kanssa pitkästä aikaa Suxesiin, Turun ainoaan homobaariin. Jostain syystä joku koki tarpeelliseksi tiedustella meiltä, että olettekohan nyt ihan oikeassa paikassa. Teki mieli sanoa, että hei mä oon Suomen ainoa gaylifestylebloggari, todellakin ollaan.

Jotenkin siinä alkuillasta baariin tullessa huomasi myös sen, miksi baariin tullaan. Toki seuraelämän, viihtymisen ja viinan takia, mutta ennen kaikkea metsästämisen takia. Jokaikinen yksinäinen istui omassa pöydässään tuijottamassa ovelle valmiina iskemään heti, jos joku etäisestikään metsästämisen arvoinen sattuu ilmestymään näkökenttään. Saalistusvaiheen pystyi haistamaan eikä se ole mikään miellyttävä haju, lähinnä epätoivoinen ja ahdistava. Note to self: älä mene yksinään istuskelemaan baariin saalistusvietiltä haisten.Vaan eipä ole tavoittelemisen arvoinen tai imarteleva tilanne sekään, kun kävelee itkeskellen kaatosateessa turhan paljon juoneena kotiin ja toivoo ettei missään olisi ketään enää koskaan ja juuri sillä hetkellä kuulee kuinka vastaantulevassa seurueessa joku sanoo toiselle että hei toi on tämänkylänhomopoika.

Tällaisina hetkinä ei pala halusta olla luettu bloggari. Eikä oikeastaan yhtään mitään muutakaan. Jokin peiton alla asuva ja elävä, esim. pölypunkki, sopisi huomattavasti paremmin. Vaan ehkä tämä taas iloksi muuttuu.

You Might Also Like

0 kommenttia