Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Parhaiden sattumusten sarja

Eilen oli pitkästä aikaa sellainen hetki , että kaikki meni täysin putkeen. Olin juuri saapunut serkkuni luo avustamaan juhlajärjestelyis...

Eilen oli pitkästä aikaa sellainen hetki, että kaikki meni täysin putkeen.

Olin juuri saapunut serkkuni luo avustamaan juhlajärjestelyissä. Valmisteluja vauhdittava kuohari oli avattu, vohvelirauta kuumenemassa, itsetehty jäätelö pakastimessa ja sitten se tapahtui. Puhelin piippasi sähköpostia ja vilkaisin sen vain äkkiä. Saan nimittäin tätä nykyä sähköpostia lähinnä vain algerialaisprinsseiltä ja Twitteriltä. Tämä viesti oli kuitenkin jotain paljon parempaa.

"Halusin vain ilmoittaa, että kämppä on sun."

Kävin siis tiistaina katsomassa ihan täydellistä unelmakämppää, jonka saamista sainkin koko viikon jännittää, ja päivien saatossa olin jo vähän luopunut toivostakin. Viestin saapumista seurasi miehekäs kiljahtelu, tanssahtelu, halailu ja järjetön intoilu, jonka seurauksena onnistuin esimerkiksi heittämään parhaaksi paistuneen vohvelin hellan taakse. Mutta oli se sen arvoista. Yksi vohveli sinne tai tänne, jos pääsen muuttamaan unelmakämppään.

Sain blogin kauttakin muutamia asuntotarjouksia ja -vinkkauksia, kiitos kaikille! Ihana tunne, etten jääkään täysin kodittomaksi vaikka hetken jo luulin.

You Might Also Like

0 kommenttia