Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Miksi pelätä sadetta, jos on jo valmiiksi märkä?

Tää on mun elämäni kesä , huusi tuntematon poika kadulla joskus aamuyöllä. Hyvä, että edes jollain on tällainen fiilis. Tuntuu, että kaiki...

Tää on mun elämäni kesä, huusi tuntematon poika kadulla joskus aamuyöllä. Hyvä, että edes jollain on tällainen fiilis. Tuntuu, että kaikilla tuntemillani ihmisillä tämä kesä on ollut enemmänkin ihan paska. Tai ylipäätään kesä, jota ei tullutkaan. Koska ei tässä varsinaisiin kesäsäihin ole päästy. Pessimistinä alan myös kallistua ajatukseen, ettei päästäkään. Kesää ei tule, suoraan syksyyn. Kohta joka tapauksessa alkaa blogimaailmassa ihanista syysneuleista haaveilu, mikä on joka tapauksessa kuvottavaa toimintaa heinäkuussa, oli sitten ihana tai ihan paska kesä.


Ja huonoon kesäsäähän liittyen vielä. Miksi ihmiset pelkäävät typeriä asioita? Noi mustat pilvet kyllä vähän pelottaa, sanoi Kupittaan maauimalan uima-altaassa lastensa kanssa lilluva perheenäiti. Pahinta mitä voi tapahtua on, että alkaa sataa. Se ei ole kovin kamalaa, jos on jo valmiiksi päätä myöden vedessä. Voi vaikka sukeltaa, jos ei halua päänsä kastuvan sateessa. Ja jos kyseinen perheenäiti olisi vilkaissut selkänsä taakse, olisi hän voinut nähdä kauniit ja kirkkaat poutapilvet. Mutta ei, kivampi tietysti katsella niitä synkkiä ja pelottavia pilviä. Saa kivasti uimaretken tunnelman pilalle jo sillä, että ehkä sataa.Vaikka ihan oikeassahan perheenäiti pelkoineen oli. Kävellessäni maauimalasta kotiin alkoi sade. Kuulokkeista soi kuitenkin täydellinen biisi, Maj Karman Ukkonen, joka kertoo oikeastaan kaiken sen, mitä itsekin tätä postausta kirjoittaessani mietin. Että mitään ei kannata, ei mennä uimaan ukkosella eikä pitää päällä vilkkua jos oot jo ojassa. Pelko saa vallan helposti. Sateen alkaessa mietin, pidänkö puhelimen kädessä sateessa vai laitanko kassiin märän pyyhkeen ja uimahousujen sekaan. Sade kesti lopulta suunnilleen suojatien ylityksen verran. Sadepisarat olivat ehkä kananmunankokoisia, mutta olivat lämpimiä ja kimmelsivät kauniisti auringonpaisteessa.

Että kamala pelon aihekaan ei lopulta ollut ihan niin kamalaa. Ehkä niistä kananmunankokoisista vesipisaroista kuoriutuu vielä kesä.

You Might Also Like

0 kommenttia