Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Hän oli niin kaunis sinä iltana kun mä sanoin: rakas mä en voi olla sun"

  Mut sitten saapui se surkea syys   sen väsynyt arkinen mitättömyys   hän oli niin kaunis sinä iltana kun  mä sanoin: rakas ...

 
Mut sitten saapui se surkea syys  
sen väsynyt arkinen mitättömyys  
hän oli niin kaunis sinä iltana kun 
mä sanoin: rakas mä en voi olla sun

(Maija Vilkkumaa - Liian kauan) 

Olemme Killen kanssa eronneet. En nyt, enkä ehkä koskaan, osaa tai halua kirjoittaa sen tarkemmin, mutta mitään erityistä dramatiikkaa eroon ei sisälly. Ollaan molemmat olosuhteisiin nähden ok ja osaamme ajatella, että tästä seuraa vielä hyvää. Vaikka välillä itkettääkin.

Halusin kuitenkin kertoa ennen kuin koko maa puhisee vauvalehden foorumeilla tai äityleissä siitä miten se tamankylanhomopoikakin vaan on qruiserissa vaikka on kihloissa vittu mitä sikoja kaikki miehet paitsi minun homoystäväni jotka on ihania ihmisiä ja tosi tyylitajusii.

Elämä blogissa jatkuu, mutta ymmärtänette jos en aivan kaiken aikaa ole näpyttelemässä. Rakkautta ja ihanaa helleheinäkuuta. Nauttikaa siitä. Tästä kesä vasta alkaa.

You Might Also Like

0 kommenttia