Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Filosofisia ja käytännöllisiä neuvoja uintiretkille

Helteet tulevat aina silloin, kun tuntuu, ettei niistä voi täysin nauttia. Onneksi on ystäviä, jotka näyttävät, että voi. Kesä ja helteet...

Helteet tulevat aina silloin, kun tuntuu, ettei niistä voi täysin nauttia. Onneksi on ystäviä, jotka näyttävät, että voi.

Kesä ja helteet tulivat heti, kun niistä ei täysin rinnoin voi nauttia. Onneksi on ystäviä, jotka kutsuvat iloiselle uintiretkelle. Ahtauduimme lämpötilaltaan saunomiselle optimaaliseen autoon ja hurautimme Naantalin Nunnalahden rannalle uimaan. Koska nunniahan tässä kaikki ollaan ja yhä pidättyvämmäksi varmasti käy elämä. Ja eväsmelonia viipaloitiin milläs muullakaan kuin maahanmuuttajalta lainatulla moralla. Idylli, idylli. Ja huumori oli taattua iskävitsi-laatua, mutta silti vain naurettiin kaiken aikaa hillittömästi. Sääli kanssarantailijoita, sillä vitsimme eivät ehkä olleet sillä tavalla hauskoja, että olisivat jaksaneet viihdyttää muita. Paitsi sitä keski-ikäistä miestä, joka näki bikiniyläosan kuppien tyhjennyksen aitiopaikalta.Pääasiassa eväsretkeilimme rannalla, mutta tottahan sitä piti kastautuakin. Se on aina yhtä kamalaa. Varsinkin se tietty kohta, jonka penikselliset lukijani varmasti tunnistavat.
"Kauhein kohta on aina se ku muna kastuu!"
"No aattele hei pimppiä!"
"No en varmasti, se tekisi tästä vielä kamalampaa."


Mutta niin vain mentiin veteen, ensin vyötäröä myöden (vaikka penis kastui) ja sitten käsi kädessä istu isän polveen-uimakoululeikin siivittämänä kaulaa myöden. Eikä vesi ollutkaan yhtään niin kylmää kuin toukokuussa, vaan ihanaa. Että ehkä se oli vähän sellainen tämän hetkisen elämän kuvaus: pitää mennä reippaasti kylmään veteen, sillä voi olla, ettei se lopulta olekaan niin kylmää kuin kuvittelee. Ja vaikka olisikin, niin ainakin on hyviä tyyppejä ympärillä.

Ja jos ei pseudofilosofiset pohdinnat uppoa, niin kerrottakoon myös käytännön vinkki uinnista nauttiville: sain eilen kuulla, että vaikka kuinka houkuttelisi, niin veteen ei kannata pissata, eikä vedessä kannata myöskään yhtyä, vaikka kuinka olisi lemmekäs uintihetki. Riski saada jonkinlainen tulehdus down there on kuulemma hyvin huima, kun on ruumiinonkalot ja -putket avoinna. Olkaa siis varovaisia!


You Might Also Like

0 kommenttia