Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Baarivinkki viikonloppuun: viihtyisä gaylounge Kalliossa

Yhtäkkiä on taas torstai ja jalat vievät kiihtyvällä vauhdilla kohti viikonloppua. Vietin kesäkuussa Helsingissä ollessani eeppisen baa...

Yhtäkkiä on taas torstai ja jalat vievät kiihtyvällä vauhdilla kohti viikonloppua.

Vietin kesäkuussa Helsingissä ollessani eeppisen baarikierroksen Kalliossa. Ilta vei mitä jännittävimpiin paikkoihin, vaikken edes kaikkein jännittävimpiin paikkoihin kokenut tarvetta mennä.

Sain kuuman vinkin käydä testaamassa myös Porthaninkadulle ilmestynyt Terassibar. Ensin olin nihkeä, että en tod. lähde mihinkään terassille kun sataa vettä ja lämpötila on lempeän maaliskuinen. Nimi ei kuitenkaan viittaa mihinkään uskomattomaan kuusisataa paikkaiseen aurinkoterassiin, vaan enemmänkin ilmeisesti sijaintiin toisessa kerroksessa, Saiturinpörssin yläpuolella.

Niin siis kipusimme autiolta vaikuttavalle ylätasanteelle ja löysimme sieltä varsin sympaattisen pikkuloungen! Suhteellisen aikaisena arki-iltana paikalla ei ollut muutamaa asiakasta enempää, mutta tunnelma oli silti juhlava: jouluvalot vilkkuivat, diskopallot pyörivät ja ABBA soi. Turkulaiselle paikka toi mieleen Suxesin: paikassa ei millään tavalla tavoitella pintaliitoa tai cooliutta ja ehkä juuri siksi paikka on viihtyisä, hauska ja erittäin helppo kenen tahansa lähestyä. Terassibarista löytyi myös kattava valikoima luettavaa. Me, jotka emme koskaan lue Seiskaa, saatoimme vähän vilkaista. Toisaalta myös useampi kappale Attitude-lehden numeroita löytyi, joten tämä mystinen ulkomaanjulkaisukin tuli tutkittua läpi. Samalla kun siemaisimme viinipullon yömyssyiksi. Käykää ihmeessä testaamassa, jos satutte kulmille!

Terassibar löytyy siis Helsingistä Porthaninkadulta ja on avoinna ma-to 18-02 ja pe-su 17-02. 

You Might Also Like

0 kommenttia