Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Turust saa ny nii pal gaggui

Ennen perustelin Gaggui Kaffela-herkkuhetkeni sillä, että keskustan reunalle kävellessä saa liikuntaa. Mutta minkä perustelun keksin nyt, ku...

Ennen perustelin Gaggui Kaffela-herkkuhetkeni sillä, että keskustan reunalle kävellessä saa liikuntaa. Mutta minkä perustelun keksin nyt, kun kahvila löytyy myös ydinkeskustasta?

Turussa kaikki hurmannut Gaggui Kaffela laajensi toimintansa ainakin kesän ajaksi keskustan Forumkortteliin. Gaffela-nimeä kantava pienen pieni mutta viihtyisä kesäkahvila romuttaa viimeisetkin kesäkuntosuunnitelmani: kakkukahvittelemaan pääkallopaikalle rautatieaseman tuntumaan piti sentään näennäisesti reippailla, millä herkkuhetki oli myös helppo perustella. Tässä nyt vähän herääkin sellainen kysymys, että millä ihmeellä perustelen itselleni herkkuhetket ihan kivenheiton päässä olevassa Gaffelassa...

Vaikka ketäpä tässä yritän huijata. Olen ennemmin sallimassa kuin kieltämässä herkkuhetkeni, joten enköhän piipahtele Forumissa kesän mittaan aika tiuhaan. Ja onpa muuten pelkästään mahtavaa, että todella uhkaavasti hiljenneeseen Forumiin on tullut eloa. Jos kesän kokeilu sujuu hyvin, on Gaffelan kuulemma mahdollista jatkaa.

Avajaisissa maisteltu kahvi ainakin oli julmetun hyvää, mustanakin. Ja sanon tämän nyt ihmisenä, joka on vasta hiljalleen opetellut juomaan maitonsa kahvilla. Gaffela avaa ovensa tiistaista perjantaihin jo 8:30, eli ehkä voin olla tänä kesänä sellainen ihminen, joka herää oikeasti aamulla ja lähtee aamukahvittelemaan jokirantaan. Se on mukava ajatus.

Gaffela Forumkortteli, Linnankatu 9-11 Ti-pe 8.30-16.00, la 10-15.00

Jätin vieraskirjana toimineeseen Gaffelan lasioveen Tämän kylän homopoika-hashtagin. Mää oon niin ilmiö.

You Might Also Like

0 kommenttia