Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tuhmat tuliaiset

Ystäväpiirissäni matkusteltiin aktiivisesti alkukesän aikana. Se tiesi mitäs muutakaan kuin jännittävien tuliaisten odottamista minulle. Y...

Ystäväpiirissäni matkusteltiin aktiivisesti alkukesän aikana. Se tiesi mitäs muutakaan kuin jännittävien tuliaisten odottamista minulle.

Yksi seurue vietti alkukesän loman Benidormissa. Taisin jossain vaiheessa leikin varjolla vihjaista, että odotan härskejä tuliaisia. Ja niitä tottavie sainkin: imaginaarisesta lahjapakkauksesta kuoriutui esiin paikallisia gay-palveluita esittelevä lehtinen, paikallisen wc-tilan vibra-automaatista ostettu vibraattorisormus sekä delfiinin muotoinen pullonavaaja, jonka sisällä uiskentelee nesteessä erilaisia merellisiä asioita: meritähtiä, simpukoita ja muuta merellistä muovisälää. Tässä pullonavaajassa tiivistyy härski juuri siinä mielessä, jota tarkoitinkin. Paras esine, jonka ihminen voi omistaa. Kille ei tosin ole ihan samaa mieltä ja käymmekin vielä keskusteluja siitä, onko pullonavaaja hyvä koriste-esine vai ei. Vaikka kaikkihan me tiedämme, että on.

Mutta härskiksi on kyllä maailmanmeno muuttunut. Lapsena ihmettelin ulkomailla, miksi vessasta pitää saada kondomeja. Nykyisin olen jo päässyt syistä suunnilleen perille, enkä enää siis ihmettele. Nyt voinkin siirtyä ihmettelemään, että miksi vessoissa pitää myydä automaatissa vibraattoreita.

Siinä pohdittavaa teille muillekin viikon ratoksi! Hauskaa juhannusviikkoa!

You Might Also Like

0 kommenttia