Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tasa-arvoisen avioliittolain eteneminen on puheenjohtajista kiinni

Twitter repesi liitoksistaan, kun kävi ilmi, että tasa-arvoinen avioliittolaki on vaarassa jäädä toteuttamatta. Hallitus julkaisi työryhm...

Twitter repesi liitoksistaan, kun kävi ilmi, että tasa-arvoinen avioliittolaki on vaarassa jäädä toteuttamatta.

Hallitus julkaisi työryhmien laatimat taustamuistiot, joiden pohjalta hallituksen politiikkaa jatkossa valmistellaan. Hyvinvointityöryhmän muistiossa lukee seuraavasti:

”Tasa-arvoinen avioliittolaki, translaki ja äitiyslaki viedään puheenjohtajien päätettäväksi.”

On siis puheenjohtajista, Alexander Stubbista, Juha Sipilästä ja Timo Soinista, kiinni, miten lakien käy.

Keräsin puheenjohtajien näkemykset alle käteväksi kuvaksi, jotta postausta voi esimerkiksi näppärästi jakaa. Varsinkin, jos laki ei todella etene, kun joku on mennyt äänestämään toisin kuin on puhunut. Mielenkiintoinen tapaus on esimerkiksi Sipilän tapaus: Sipilä äänesti lakia vastaan, mutta on jälkeenpäin useasti sanonut, että tällä mennään, eikä lakia enää lähdetä perumaan. Toisaalta takki on näissä hallitusoperaatioissa viuhunut kääntyillessään siinä määrin, että fiksumpi ei välissä enää pukisi takkia päälle ollenkaan.Lisäys 02.06.2015 klo 22:14: Pääministeri Juha Sipilän mukaan lain valmistelu jatkuu normaalisti. Syytä onkin jatkua. Asiaa on kuitenkin nähdäkseni hyvä pitää edelleen esillä ja muistissa. Kuten sanottu, tässä hallituksessa on takki kääntynyt ihan hiukan liian tiuhaan.


Edit 02.06.2015 klo 19:27: Täsmennetty tekstiä ja fiksattu kuvaa. Sisältö ei muuttunut.

You Might Also Like

0 kommenttia