Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tansseissa oli tajuton meininki

Lavatanssit oli tänäkin vuonna yksi parhaista iltariennoista Helsinki Pridessä. Toipuminen tansseista vei koko seuraavan päivän ja nyt vain ...

Lavatanssit oli tänäkin vuonna yksi parhaista iltariennoista Helsinki Pridessä. Toipuminen tansseista vei koko seuraavan päivän ja nyt vain mietin, että koska tulee se paljon puhuttu liikunnan jälkeinen euforia?

Tupaten täysi Ravintola Kaisaniemi, aito lavatanssitunnelma (eli saunamaisen kuuma ja hikinen ilma), hyvä bändi ja bändiäkin parempi DJ. Kiitos taas Kristofferille Leidit lavalla-hittiputkesta, kuten sanottu (sekä illan aikana että vuosi sitten blogissa): Leidit lavalla-hittiputki on parasta mitä tälle ihmiskunnalle on ehkä koskaan tapahtunut. Sitä joraa koko kolmetoistaminuuttisen biisin niin, että on lähellä sydänkohtausta tai tajuttomuutta, ja silti vaan bailaa, koska on niin tajutonta. Ja voi sitä epäonnista herraa, jonka seuralaiseni kanssa vähän väkisin pakotimme bailaamaan mukana, koska tätä biisiä ei voi jättää tanssimatta. Kiitos ja anteeksi myös kaikille muille, joita illan mittaan kohtasin.

Saatoin myös tyrskähtää, kun ennen Suomen ensimmäisen (ja ainoan?) same sex-kilpatanssiparin Santra Rinteen ja Piia Korven esiintymistä kuulutettiin, että lava pitää tarkistaa, ettei lattialla ole vaarallisesti roskia tai liukastetta. Mitäpäs muutakaan kuin liukastetta homotanssien lavalla voisikaan olla! Tanssinumeroa oli joktap. mahtavaa seurata. Niin sitä vain voi kevyen ja vaivattoman näköisesti liitää poikki lavan ja sitten kun itse yrittää vähän samaa itse, niin ei todellakaan ole kevyt eikä liidä vaan mätkähtää. Perinteisempiä paritansseja sen sijaan pitää ensi vuodelle treenata, että pääsen itsekin kunnolla joraamaan muutakin kuin Leidien hittiputkea.

Mutta meininki oli siis tajuton ja tajuttomuus jatkui pitkälle seuraavaan päivään, sillä tansseista toipuminen vei koko eilisen päivän. Näitä joskus sattuu. Kille saapuu näillä näppäimillä Helsinkiin, nyt riennän vastaan!

You Might Also Like

0 kommenttia