Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Seuraleikkivinkkejä aikuiseen makuun

Kyllästyttääkö "laiva on lastattu" tai "kumman kaa olisit mieluummin"? Nappaa tästä vinkit uusiin seuraleikkeihin! En...

Kyllästyttääkö "laiva on lastattu" tai "kumman kaa olisit mieluummin"? Nappaa tästä vinkit uusiin seuraleikkeihin!

Ensimmäinen seuraleikki vaatii paikan, josta voit tarkkailla ihmisiä. Tarkkailtavien ihmisten on hyvä pysyä näkökentässä jonkin aikaa: siksi esimerkiksi turistinähtävyydet ovat leikille otollisia paikkoja. Valittujen henkilöiden, mielellään ulkomaalaisten turistien, välille aletaan kehittää improvisoitua keskustelua. Leikkiä kehittäessämme seurueemme kävi japanilaisen pariskunnan välillä keskustelun, jossa mies aikoi työntää huonojalkaisen ja vanhan vaimonsa kolera-altaaseen. Kokeile vaikka itse! Varo kuitenkin puhumasta liian kovaa siltä varalta, että puheen kohteesi sattuvat sittenkin ymmärtämään suomea. Keskustelua voi tietysti käydä myös yksin päänsä sisällä: varo kuitenkin puhumasta ääneen, sillä itsekseen puhumista on perinteisesti katsottu hieman kieroon suomalaisessa kulttuurissa.

Toinen leikki ammentaa hieman legendaarisen ja aina viihdyttävän "kumman kaa olisit mieluummin"-sanailun maailmasta. Pussaisin, panisin ja menisin naimisiin-arvuuttelussa jokainen valitsee vuorollaan kolme kaikille tuttua (julkisuuden) henkilöä. Näistä henkilöistä jokainen muodostaa makunsa mukaisen listan: ketä pussaisi, ketä panisi ja kenen kanssa menisi naimisiin. Yllättävän haastava leikki, kun oikein syvälle pääsee. Onko kertaseksi pahempi vai parempi kuin avioliitto, jossa seksiä voisi olla loputtomasti tai ei toisaalta ollenkaan? Pussaisiko kevyesti vai kiihkeästi? Jos nimiä on vaikea keksiä, voitte aloittaa vaikka kolmella Paavolla: Paavo Arhinmäki, Paavo Väyrynen ja Paavo Lipponen. Myös Cheek, Antti Reini ja Peter Franzén olivat keskustelua herättävä kolmikko.

Leikin edetessä ja panosten koventuessa lisäsimme pussaisin, panisin ja menisin naimisiin-listaan myös mahdollisuuden ampua epämieluisa henkilö. Jossain vaiheessa laajensimme leikkiä niin, että listattavia henkilöitä oli neljä, eli joku oli pakko ampua. Se oli kamalaa. Älkää edetkö siis niin pitkälle, vaan lopettakaa ajoissa. Itku pitkästä ilosta.

Hauskoja pelihetkiä! Toimii niin etkoilla, jatkoilla kuin kesäterasseilla!
 

You Might Also Like

0 kommenttia