Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Puhtaat valkeat lakanat

On ihanaa sukeltaa lakanoiden väliin heti kun ehtii. Aamulla herää hyväntuulisena ja reippaana, vaikka toisaalta pehmeisiin lakanoihin jää ...

On ihanaa sukeltaa lakanoiden väliin heti kun ehtii. Aamulla herää hyväntuulisena ja reippaana, vaikka toisaalta pehmeisiin lakanoihin jää herkästi vielä hetkeksi

Yhteistyössä Finlayson

Alkuvuosi oli kamala. Olin vuoteen omana viikkokausia, ja vaikka voisi kuvitella, niin ei, viikkokausien lepäily sängyssä ei loppupeleissä ole erityisen ihanaa tai rentouttavaa. Pelkästään kurjaa ja nihkeää.

Jotenkin sairasajasta jäi huono fiilis kaikkia sinä aikana käytettyjä vuodetekstiilejä kohtaan: tyyny menetti tyystin muotonsa ja jouti kissojen turvakotiin. Pussilakanoiden kuosit tulivat liiankin tutuiksi, kun jaksaminen ei riittänyt muuhun kuin värien ja viivojen ihmettelyyn. Vaikka lakanat on sairastelun jälkeen ja sen aikanakin pesty (joku voisi puhua jopa keittämisestä) useampaan otteeseen, muistan silti ikävästi vanhojen lakanoiden kohdalla kaiken sen sairasajan hikisen nihkeilyn. Toivottavasti mieleni ajan kanssa puhdistuu, sillä harmikseni olen vuosien varrella hankkinut monet kauniit ja laadukkaat lakanat, enkä ymmärrettävästi haluaisi luopua niistä. Luultavasti pääsen sairausfiiliksistä ajan kanssa eroon ja vanhatkin lakanat pääsevät vielä käyttöön. Sitä odotellessa on kuitenkin huomattavasti raikkaampi olo nukkua uusissa lakanoissa.

Vällyjen välissä toipuessani jäivät ensihuuman aikana hankkimatta myös Finlaysonin Tom of Finland-lakanat. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli hyvä: nyt harmittaisi, jos Tom-lakanatkin tuntuisivat kurjilta. Toisaalta olen luultavasti maailman viimeinen homo, jonka sänkyyn kyseiset lakanat päätyivät. Sain kuitenkin lakanasetit nyt Finlaysonilta blogiyhteistyön merkeissä, mistä olen valtavan iloinen. Totesin lakanat upeiksi jo pressikuvista, mutta parhaiten lakanat ja kuosi pääsevät kyllä oikeuksiinsa ihan oikeasti omaan sänkyyn pedattuina. Olen ihastellut myös lakanoiden satiinikangasta: ihanan sileää ja pehmeää. Kuosin valkoinen pohjakin raikastaa tunnelmaa. Kaikkihan tietävät, mihin hotellihuoneidenkin viehätys perustuu: valkoisiin lakanoiden luomaan ylelliseen ja raikkaaseen mielikuvaan.


Puhtaat, valkeat Tom-lakanat ovat vaikuttaneet ainakin omaan nukkumiseeni: on ihanaa sukeltaa lakanoiden väliin mahdollisimman aikaisin illalla. Aamulla taas herää hyväntuulisena ja reippaana, vaikka toisaalta pehmeisiin lakanoihin jää herkästi köllöttelemään vielä hetkeksi.


Ja pakko kai se on myöntää: Tom-kuosi taitaa hihityttää itseäni ikuisesti. Hihittely vain lisääntyi asetellessani tyynyjä peiton päälle kuvauksia varten. Tulin nimittäin vahingossa selvittäneeksi, mitä tietyt tahot tarkoittavat väittäessään Tom-lakanoita luonnottomiksi. Täytyy kyllä myöntää, että ei tuo pään asento ihan luonnollinen ole, ei edes lihaksikkaalle nahkahomolle:


You Might Also Like

0 kommenttia