Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olisinpa Neville Longbottom

Kaikkihan sen tietävät: Harry Potter-elokuvissa Neville Longbottomia näyttelevän Matthew Lewisin uskomaton muodonmuutos (naistenlehtikieltä)...

Kaikkihan sen tietävät: Harry Potter-elokuvissa Neville Longbottomia näyttelevän Matthew Lewisin uskomaton muodonmuutos (naistenlehtikieltä) pulleasta pojasta kreikkalaisveistokseksi on uskomaton. Kiinnostavampi kysymys onkin, että milloin sama ihme tapahtuu itselleni?

Täytyy tunnustaa, että olen gaylifestylebloggariksi valitettavan huono seuraamaan homojulkaisuja. Tiedän kyllä keskeisten julkaisujen olemassaolosta, mutta kovin usein en vaivaudu niitä seuraamaan. Nyt oli kuitenkin pakko kokea eka kerta ja ostaa Attitude ihan printtinä kotiin. Attitudessa nimittäin julkaistiin aiiiika hekumallinen kuvasarja Harry Potter-leffoista tutusta Matthew Lewisistä. Ja kai siinä kuvien lomassa joku ihan oikea artikkelikin oli, ehkä. En tiedä. Olin lapsi jälleen ja katselin kuin lukutaidottomana vain kuvia. Sellainen oman elämäni Carrie Bradshaw-hetki: ostin julmetun kalliin liukaslehtisen silmäkarkkilehden ja jätin syömättä. Sielunravinto, sielunravinto.

Tietysti tässä nyt pitäisi olla tiedostava ja kritisoida naistenlehtiä, miestenlehtiä ja homojenlehtiä ulkonäköpaineista ja ulkonäkökeskeisyydestä ja vääränlaisen vartaloihanteen ruokkimisesta. Taivaan tosihan se tietysti on, ettei Attitudessa tai muissakaan vastaavissa julkaisuissa juuri vääränlaista runkoa näe. Mutta kuten jo mainitsin, Matthew Lewis muistuttaa kreikkalaisveistosta ja veistokset ovat ikuisuuksia vanhoja.

Jos patsaiden ihastelukin on yhteiskunnallisesti hyväksyttyä, niin aion tottavie itsekin tämän ainoan (ja ehkä toisenkin) ihastella Matthew Lewisiä. Ja samalla hihitellä Longbottom-nimelle, on se vaan hassunhauska sukunimi. Ja ehkä saatan kirjoittaa Eki-sedälle, että Dear Eki, olen 25v jäbä, lapsenpyöreyteni ei ole vielä kadonnut ja paljastanut vatsalihaksiani, onx ok?

You Might Also Like

0 kommenttia