Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#MyGayPride-lähettilään 5 ohjelmavinkkiä Helsinki Prideen

#MyGayPride-lähettiläs vinkkaa alkavan Helsinki Pride-viikon parhaat tapahtumavinkit! Two Bad Tourists -blogi otti yhteyttä ja pyysi m...


#MyGayPride-lähettiläs vinkkaa alkavan Helsinki Pride-viikon parhaat tapahtumavinkit!

Two Bad Tourists-blogi otti yhteyttä ja pyysi mukaan -kampanjaansa. Suostuin tottakai, ja raportoin Helsinki Pride-viikon fiiliksiäni ja tunnelmiani ihan kansainvälisesti! Eli toisinsanoen Pride-rientojen lomassa ehtiessäni ja jaksaessani Twitterissä ja blogipostauksissa tulee näkymään lyhyitä englanninkielisiä tiivistyksiä keskeisestä sisällöstä. Eikös olekin mainiota!
Helsinki Pride-viikko todellakin alkaa huomenna. Koska olen #MyGayPride-lähettiläs ja muutenkin tiedän kaikesta kaiken, ajattelin listata teille viisi kiinnostavinta tapahtumaa, ohjelmaa tai iltarientoa Helsinki Priden ohjelmasta. Suosittelen tottakai tutustumaan myös koko ohjelmatarjontaan ja etsimään lisää itseä kiinnostavaa ohjelmaa. Ohjelmaa nimittäin löytyy.

I’m happy to be a part of the campaign by the Two Bad Tourists blog, as a #MyGayPride ambassador during Helsinki Pride, which starts tomorrow June 22nd. From Helsinki Pride’s long and diverse list of events I chose five for you readers.

1. Lavatanssit
Eksyin Helsinki Priden lavatansseihin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja olin heti myyty. Viime vuonna menin toistamiseen ja olin entistä enemmän innoissani. Lavatanssit ovat silkkaa neroutta (ainakin kerran kesässä) jo itsessään, mutta entistä parempaa niistä tekee se, että ne ovat osa Helsinki Prideä: ei tarvitse pelätä mitään ja voi pyytää tanssiin juuri sen ihanan, jota mieli tekee. Sitä paitsi Ravintola Kaisaniemi on hyvin idyllinen miljöö tansseille. Eikä tanssitaidosta tarvitse huolehtia: alkuillasta on kuulemma luvassa tanssiopetusta. Ja ilman opetustakin voinee humpata ihan miten tykkää, itse ainakin humputtelen täysin vapautuneesti! Helsinki Pride-lavatanssit keskiviikkona 24.6. klo 18.30-01.00, Ravintola Kaisaniemi (Kaisaniementie 6, Helsinki). Liput 10e, pääsy myös Full Pride-rannekkeella.

1. Pavilion dances
One of my favorite Helsinki Pride events for a few years has been the pavilion dances (also known as stage dances or open-air dances). Pavilion dances are the highlight of the Finnish summer from year to year.
Helsinki Pride pavilion dances Wednesday June 24th, from 6.30pm to 1am, Ravintola Kaisaniemi (Kaisaniemenkatu 6, Helsinki). Tickets 10€, entry also with the Full Pride bracelet.

2. HIV-pikatestaus
Kaiken juhlahumun keskellä on hyvä vähän miettiä myös terveyskysymyksiä. Pikatestauksia on järjestetty Pride-viikolla ennenkin, ja ainakin viime vuodelta kuulin huhua todella vähäisestä kävijämäärästä. Testi on anonyymi ja maksuton, joten reippaasti testaamaan! Jos hirvittää tai pelottaa, voit rauhoittaa mieltäsi raportillani sukupuolitautitesteistä. Testejä tehdään Hiv-tukikeskuksella torstaina 25.6. klo 14.00, osoitteessa Unioninkatu 45K.

2. Quick HIV tests
It’s good to take a minute to think about your health while celebrating Pride Eeek. The quick HIV test is free of charge and anonymous, so there’s no excuse not to go! The tests take place at the HIV center on Thursday June 25th, at Unioninkatu 45K.

3. Juuso Kekkosen näytelmät
Juuso Kekkosen näytelmät ovat kivasti esillä Pride-viikolla. Mikä parasta, on esityksiin joko täysin ilmainen tai vapaaehtoinen pääsymaksu. On hienoa, että erilaisissa taloudellisissa tilanteissa eläville ihmisillekin avautuu mahdollisuus osallistua. Toisaalta haluan muistuttaa, että Juuso Kekkonen on ammattilainen, ja ammattiteatteri on ihan oikeaa työtä. Jos siis maksukykyä on, on fiksua maksaa kykynsä mukaan. Juuso Kekkosen Pride-viikon esiintymiset 22.-26.6., katso lisätiedot, päivämäärät ja esityspaikat Juuson FB-tapahtumasta.

3. Juuso Kekkonen’s plays
The first part of Juuso Kekkonen’s acclaimed trilogy gets it’s English-spoken Finnish premier June 25th. More information at the Facebook event.

4. Minä ja Mapplethorpe
Minä ja Mapplethorpe-tapahtuma sijoittuu yllätys, yllätys Kiasmaan ja Robert Mapplethorpe-näyttelyyn. Tapahtumassa ovat puhumassa näkökulmistaan Mapplethorpeen mm. Elias Koskimies, Tiina-Rakel Liekki sekä Jorma Uotinen.

Minä ja Mapplethorpe 25.6. Kiasmassa klo 15.00 alkaen. Liput 12e / alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Finnish artists talk about their thoughts and feelings about Robert Mapplethorple and his art. This event is in Finnish, but you should at least go see the Robert Mapplethorpe exhibition at Kiasma.

5. Nuorten Pride-kävely
Taannoin muistelin ensimmäistä Helsinki Prideäni ja seikkailua ympäri Helsinkiä. Nyt Helsingissä seikkaillaan ihan ohjatusti nuorella Pride-porukalla. Töölönlahti on ihana, Helsinki on ihana ja iltakävely kesäillassa on ihanaa. Menkää, nuoret lukijat rakkaat!
Iltakävely tehdään Nuorten toimintakeskus Hapesta (Sörnäisten rantatie 31) Töölönlahdelle klo 21.00.

5. Youth Pride stroll
A high-spirited evening stroll at Töölönlahti for younger Pride Week participants. The evening stroll from Youth Center Happi (Sörnäisten rantatie 31) to Töölönlahti at 9pm on Thursday June 25th.

+ Jokeri:
6. Pride-kulkue ja puistojuhla:
Tämä on tietenkin itsestäänselvää: kaikkihan te tulette puistojuhlaan ja kulkueeseen lauantaina. Olisi kuitenkin tuntunut todella hölmöltä jättää mainitsematta tätä, koska lauantaihinhan koko puistojuhla huipentuu. Kaikki mukaan silloin! Odotan erityisen suurella innolla puistojuhlaa ja Anna Puun esiintymistä. Ihana Anna Puu, ihanaa kaikki! Loooove.
Kokoontuminen kulkueeseen klo 12 Senaatintorilla, kulkue lähtee klo 13. Puistojuhla Kaivopuistossa kulkueen jälkeen.

6. Pride parade and park party
Naturally all who participate at the Helsinki Pride events also join the parade and park party. It would have felt silly not to mention it here!
Gathering for the parade at Senaatintori at noon, the parade begins at 1pm. The park party is at Kaivopuisto after the parade.

You Might Also Like

0 kommenttia