Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kupittaa – tuo Turun Ipanema Beach

Pääsin kuin pääsinkin Kupittaan maauimalaan avajaispäivänä! Tiistaina sää näytti aamupäivästä suosiolliselta, jopa lämpimältä. Päätös läht...

Pääsin kuin pääsinkin Kupittaan maauimalaan avajaispäivänä!

Tiistaina sää näytti aamupäivästä suosiolliselta, jopa lämpimältä. Päätös lähteä sittenkin Kupittaan maauimalan avajaisiin syntyi nopeasti. Vielä Kupittaan puistossakin nautiskelimme jotenkin trooppisesta ilmanalasta, jonka diagnosoimme johtuvan tuomien tuoksusta. Ilo tosin saattoi loppua lyhyeen, sillä altaan reunan viheriölle levittäydyttyämme taivas veti marraskuisen harmaaksi. Tyypillinen suomalainen kesäsää.

Mutta vesi oli silti miltei suloisen lämmintä! Altaan pituus oli reunamaalausten mukaan 180 senttiä, joten uintimatkaa kertyi varmasti useampia metrejä. Hyvä alku kesälle! Kesästä innostuneena poistuin kotoa ensimmäistä kertaa tälle kesälle Birkenstockeissa. Vähän paleli varpaita, mutta jos menee uimaan, niin voi kyllä käyttää sandaaleitakin. Onhan kuitenkin kesä. Ja kylmät varpaat.

Altaan reunalla maalailin mielessäni myös uraa uimavalvojana. Kuinka hauskaa olisikaan kylminä yhden asiakkaan päivinä kuulutella tärkeänä kuulutusjärjestelmästä, että muistathan ottaa muut uimarit huomioon ja uida ratojen suuntaisesti. Tai jonkun hottiksen mennessä altaan reunalla oleville suihkuille kuuluttaa, että muistathan käydä suihkussa ilman uima-asua ja sitten vain seuraisi jännittyneenä, että asuuko äly ja ulkonäkö samassa päässä.

Tervehenkinen uintiharrastus voisi olla tämän kesän teema. Oikein tunsin, kuinka yhdeksi möykyksi jumittuneet niska-, selkä-, hartia-, ja käsilihakset irtautuivat toisistaan jo muutaman vedon jälkeen. Ajatella, millainen elastinen atleetti olisinkaan elokuussa! Kuvien perusteella on kuitenkin olennaisinta muistaa, että blogikuvat on syytä ottaa ennen uimista. Jälkeenpäin on frisyyri hiukan liian kesäsiisti. Mutta toisaalta, mitä välii: onhan kuitenkin, edelleen, kesä.

You Might Also Like

0 kommenttia