Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Karhu puistossa

Helsinki Prideen pukeutumiseen liittyy suuria tunteita: erottua ja näkyä pitää, mutta miten? Joskus tulee huteja, mutta tämän vuoden asuni o...

Helsinki Prideen pukeutumiseen liittyy suuria tunteita: erottua ja näkyä pitää, mutta miten? Joskus tulee huteja, mutta tämän vuoden asuni oli ehdottomasti hitti.

Helsinki Prideen pukeutuminen on aina suuri asia. Itse en jostain syystä oikein ole ikinä osannut pukeutua kuin sambakarnevaaleille olisin menossa, mutta jokin hauska ja yksilöllinen juttu on kuitenkin ollut kiva saada mukaan pukeutumiseen. Paitsi että ensi vuonna aion kyllä räjäyttää potin ja olla kaikkein siistein pukeutuja. Puvusta tulee kuusi metriä leveä, kahdeksan korkea ja siihen liittyy eläviä lintuja.

Mutta palataan vielä hetkeksi tämän vuotiseen asuuni, joka on kuitenkin hieman vaatimattomampi.

Aurinkolasit mainosrekvisiittaa
Paita DIY, kangas ostettu Eurokankaasta

Tänä vuonna se juttu löytyi vähän vahingossa: serkkuni lähetti puoliksi vitsinä kuvan kangaskaupasta, että nyt löytyi eeppistä kangasta. Printtikangas, joka on täynnä karhuja. Mikäs sen parempaa nyt kun on partakin!

Kangaskaupat ovat muuten hyvin inspiroivia: en itse osaa ommella mitään, mutta olen lapsena seurannut hyvin monenlaisia ompeluprojekteja, joten pystyn lähes luontaisesti arvioimaan, mitä voi, ei voi, pitää tai ei pidä jostakin kankaasta tehdä. Tämän kankaan kohdalla tiesin sen heti. Oikein tunsin, miten lamppu syttyi, eikä se lamppu ollut mikään hitaasti lämpiävä energiansäästölamppu, vaan kirkas työmaavalaisin.

Ja niin tartuimme tuumasta toimeen. Etsin kaapista sopivan paidan, josta piirtää kaavat. Serkku piirsi kaavat, leikkasi, ompeli, saumasi ja kyseli näkemyksiäni asioista, joita en ollut tullut ajatelleeksi, vaikka minulla onkin tämä luontainen kyky ompeluasioissa. Silti oli ehkä ihan hyvä, että serkkuni on luontaisen kykyni lisäksi hankkinut myös vuosikausien harjoituksella kertynyttä kykyä.

Paidasta tuli täydellinen ja se sai myös paljon kehuja puistojuhlassa. Eikä suotta, onhan kyseessä ehdottomasti kesän hienoin paita!

P.S. Huomasin vasta nyt, että ylläolevan kuvan taustalla hengaa myös Antti Asplund. Nyt vain odottelen, koska luontaiset suunnittelijankykyni varmasti huomannut Antti kutsuu minut Heterophobian taiteelliseksi johtajaksi.

You Might Also Like

0 kommenttia